Chormon 136 Napisano 1 Grudzień 2013 (edytowane) Nie wiem, czy ktoś z zielonych jeszcze żyje (tak, wiem Unusual), ale trzeba by wybrać kogoś na juniorów. Początkowo w planie było obsadzenie 2 miejsc, ale mocno zastanawiam się, czy nie zmienić to na 3. Co myślicie? Co do kandydatów, to: MaciusSliczny - jedyny nie karany z tej grupy (_Mate nie liczę, bo miał usunięte poprzednie konto), mocno udziela się (a przynajmniej takie sprawia wrażenie) na FB; konrad11901 - nie spełnia wymagań; Monualen - stary wyjadacz, mimo kilku warnów jest ogarnięty; Hmm... obecnie jest Adminem FB VentacPL - Head Uncrafted.pl, więc pytanie, czy będzie miał czas (nie żeby było teraz jakiś natłok pracy tutaj ;/); Miloszu_xd - użytkownik, który robił więcej od niektórych juniorów. Zdecydowanie jestem na tak; neutron (Zampa) - jeżeli chodzi o jego podanie, to dosyć solidne, ale jest to multikonto Zampy, o którym słyszałem różne rzeczy. Nie wiem; wertos97 - świeżak na forum, a jego aktywność ograniczona głównie do działu pomocy. O stanowisko JM jestem raczej przeciwny, ale ew. Pomocnika można mu nadać na próbę; Nuk0r - kolejny stary bywalec, z pewnym doświadczeniem moderatorskim; Bad Cube - mimo, że jest nową osobą na forum, dość szybko się tu zaaklimatyzowała i wydaje się być lubiana; Elros - chyba nie muszę mówić, czemu jestem przeciwny. Wielokrotnie banowany, w końcu wrócił za zgodą (?) Rabusa, jechał po sieci na innym portalu, a tutaj nadal zdarza mu się trolować; _Mate - chłopak trochę mało w siebie wierzy, ale mówi, że ma jakieś doświadczenie; KPM2003 - nowy użytkownik, pisząc pierwsze podanie nawet nie wiedział, na kogo jest rekrutacja. Według mnie nieogar, który pcha się, żeby zaistnieć. Jestem przeciwny; havoC4 - sprawdzałem, co napisał i rzeczywiście, codziennie jest na forum (śmiałby mi tu kłamać) i też wydaje się ogarnięty; To są moje odczucia. I pytanie, bycie obecnie w ekipie serwera jest wg. was w tym przypadku plusem, czy minusem? Edytowane 3 Grudzień 2013 przez Chormon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KLIFord 120 Napisano 1 Grudzień 2013 Nie wiem czy powinienem się udzielać - bo niektórzy myślą, że jestem tylko admin from mcsv :-P Ale dodam swoje 3 grosze... Zgodzę się z przedmówcą i podsuwam swoje 3 typy: MaciusSliczny - jeżeli pogodzi zabawe na FB i forum; Miloszu_xd - można go potrenować ale jak ogoli meszek :D (nie obrażam go w żaden sposób! sam siebie pamiętam jak mi szkoda było zgolić pierwsze oznaki :D) Bad Cube - za młoda aby szarżować jako ktoś więcej więc może na testy ranga pomocnicza? wertos97 - nie znam więc sugerując się @Chormonem to może jak wyżej z BD; Osoby które i tak znikną albo są smutne :P KPM2003 - gwarantuje mu szybki koniec tu zabawy. Proponuje zerknąć na google fraza kpm aż wstyd wszędzie chce coś się wcisnąć jak danielex10pl; Elros - nadal dwulicowy i zakładamy - uważać musimy bardziej na niego bo obrabia dupę już na forum ex kolegom; Pozostałych się nie wypowiadam, ale prosił bym aby modzi nie byli Adminami z serwerów - to się gryzie moim zdaniem za bardzo [-: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 2 Grudzień 2013 Eeee... myślałem, że ekipy serwerowe nie mają tu dostępu. Dobrze, że nikogo nie zjechałem (a przynajmniej na razie) xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 2 Grudzień 2013 MAciussliczny juz nie jest modem na fb xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 2 Grudzień 2013 A właśnie, możesz wyrazić swoją opinię na temat Maciusia, Monualena i havoC4 (sqn_X_X). Wszyscy są (byli) w ekipie FB i chciałbym wiedzieć, jak oceniasz ich prace, zaangażowanie oraz jak wywiązywali się ze swoich obowiązków. Jak nie chcesz tego pisać tutaj, napisz PW. EDIT To czemu ma jeszcze rangę na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 3 Grudzień 2013 Zampacz jest spoko, możesz go brać, pomagał mi jakiś czas przy smite.pl, nuk0r też na propsie, maciuś to mój faworyt poza tym, a reszty nie znam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KLIFord 120 Napisano 3 Grudzień 2013 @Chormon nie obrażaj nas, wiesz chyba, że ja czy Green to nie tylko ekipa serwerowa a ktoś więcej [-: Co do wyboru - pozostawiam decyzje Rabusiowi ale nie dokonca robaczki... R znasz ich od kiedys do kiedys, ale to My mamy z nimi doczynienia na codzien... czas na katering pozdrawiam z zupka i zrazami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 3 Grudzień 2013 Wiem, ale jestem bardziej za tym, aby zaangażować nowe osoby, zamiast dodawać nowych obowiązków tym, będącym już w ekipie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 3 Grudzień 2013 Dobra, a więc moje typy: Miloszu_xd Zapma neutron Nuk0r MaciusSliczny Wiem, wiem, mówiłem o 3, ale ja zaraz wyjeżdżam, Unusual nie ma czasu, a Adeo nie żyje (w ogóle, jak Rabus nie masz nic przeciwko, to zdejmę mu rangę). Poza tym i tak na razie będą na okresie próbnym i wtedy się zobaczy, kto się rzeczywiście nadaje. Może KLIFord przestanie w końcu się tak wnerwiać na głupotę userów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 3 Grudzień 2013 Wiem, że nie żyję, teraz kucie na konkurs, w drugim semestrze będzie egzamin gimnazjalny, więc średnio ze mną :> A tak ogólnie spośród tych osób niewielu znam, ale mogę powtórzyć te osoby, które już wytypowałeś na listę Chormon: Nuk0r, Miloszu. Może jeszcze Monu, co do innych nie wiem, jak dużo by czasu tu spędzali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 3 Grudzień 2013 Dlatego też chcę wybrać 4 osoby, żeby nagle nie okazało się, że powiedzmy 2 by się nie sprawdziły. Co do Monualena, to też kurde wiem, że raczej się nadaje, ale tak, jak wspomniałem nie chcę dorzucać ludziom z ekipy dodatkowych obowiązków i zaangażować nowe osoby (albo chociaż spróbować). Zawsze w razie czego można na PW spytać, czy nadal jest zainteresowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KLIFord 120 Napisano 3 Grudzień 2013 @Chormon ja się wcale nie wnerwiam. Ot po prostu są debile wśród nas i będę ich zawsze piętnował :D Propozycja myślę, że fajna ale z tym zampa... no sorry ale to śmierdzi na odległość. Weźmy od razu Elrosa i niech przyprowadzi starą paczkę - PANOWIE dwa razy nie wchodzimy do tej samej rzeki i dwa razy nie śpimy z tą samą mężatką! Zresztą [-: Wybory pozostawiam wyższym rangą a ja idę po kawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 3 Grudzień 2013 Dlatego spytałem się o niego, bo sam go nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 3 Grudzień 2013 Zampa może być, Elros nie, tyle w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o zampe, to zaufam Rabusowi i dam mu szanse. A więc, o ile nikt nie ma jakiś zastrzeżeń do którejś z pozostałych osób z wymienionej wcześniej przeze mnie czwórki, to ogłaszam wyniki, daję im uprawniania i piszę PWki. Edytowane 3 Grudzień 2013 przez Chormon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 3 Grudzień 2013 Ok, nie to nie :P Koniec dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 4 Grudzień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach