Steve 41 Napisano 29 Listopad 2013 Gra Minecraft to w branży gier pewien skok i fenomen. Produkcja ta odmieniła rynek gier niezależnych i pokazała, że małe produkcje ale z wielkimi ambicjami mogą liczyć na światowy sukces. Za nami także premiera konsol nowych generacji, a także wielu flagowych gier. W internecie na stronie świadczącej usługi komputerowe znalazłem ciekawy pakiet. Można bowiem zamówić w pre orderze sześcienną produkcję na konsole nowej generacji Mcrosoftu – Xbox One za 118$, czyli w przeliczeniu na naszą walutę według dzisiejszego kursu to 364 złote. Czy nie jest to przypadkiem lekkie przegięcie? Ja rozumiem, że konsola ma niesamowicie bujne podzespoły i gra może generować ogromne światy, a doświadczenie z z rozgrywki będzie sto razy lepsze niż na wersj pecetowej ale tak czy inaczej czy to nie za dużo? Wydaje mi się, że tyle dolarów to nie kosztują inne produkcje, które w swojej ofercie mają więcej do zaoferowania. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Wydalibyście tyle pieniędzy, aby zagrać w Mc na konsoli nowej generacji? Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [url=http://minecraft.pl/364-zlote-za-minecrafta/]Wyświetl pełny artykuł[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 30 Listopad 2013 Niedługo Minecraft pewnię będzie wymagał Steam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 30 Listopad 2013 Akurat w tym się mylisz. Z tego co wiem minecraft nigdy nie będzie na steamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 1 Grudzień 2013 Ano racja, Minecraft nigdy na Steamie nie będzie. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 2 Grudzień 2013 To była ironia... A jeszcze płatne skiny na XBOX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach