TheUmino 0 Napisano 29 Listopad 2013 Jestem TheUmino. w styczniu kończe lat 19 kolega zaprosił mnie na forum chyba będę wyjadaczem starszej daty ale trudno i tak bywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 29 Listopad 2013 Jestem TheUmino. w styczniu kończe lat 19 kolega zaprosił mnie na forum chyba będę wyjadaczem starszej daty ale trudno i tak bywa. Takich tu pełno. Witaj na forum. Masz jakieś pasje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 29 Listopad 2013 1993 here, więc nie przejmuj się, mamy sporo starych wyjadaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheUmino 0 Napisano 29 Listopad 2013 Takich tu pełno. Witaj na forum. Masz jakieś pasje? Tak to sztuki walki geologia i ostatnio tak dla frajdy zacząłem nagrywać na TY bo aktualnie nie mogę ćwiczyć z powodu kontuzji a zawsze muszę coś robić :) Ciesze się że są tu też starsi gracze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 29 Listopad 2013 Witaj w progach tego niezłomnego forum przybyszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheUmino 0 Napisano 29 Listopad 2013 Dziękuje może dacie mi jakąś radę gdzie zobaczę najciekawsze rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 30 Listopad 2013 Hej :) Graj z Nami na serwerach naszej sieci... teraz troche posucha:/ ale to nic... ja jestem w pierwsszej 10 staruchów.... jak nie w pierwszej piątce ;( Wracaj szybko do zdrowia:) i nie olewaj rehabilitacji... ja tak zrobiłam i musiałąm potem zrezygnować z wszystkich sportów, które uprawiałąm... a byłą ich masa: ( Miłej zabawy :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheUmino 0 Napisano 30 Listopad 2013 W sztukach walki trzeba być twardym jak żelki z bezdomki wiec myśle że będzie dobrze ale potrzeba czasu a serwery z chęcią odwiedzę ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ManiekGram 0 Napisano 1 Grudzień 2013 Hej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiko9 0 Napisano 1 Grudzień 2013 To ja raczej z prowadzących w pierwszej piątce najstarszych serwerowych wyjadaczy też Cię gorąco przywitam ;) i zaproszę oczywiście na freebuild :) Miłej zabawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach