Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Aramis95

Herobrine ?

Rekomendowane odpowiedzi

Aramis95    0

Okej, no więc coś mnie bardzo zainteresowały, a dokładniej, czytałem sobie z nudów ostatnie wersje co zostało pododawane do minecraft i takie tam duperele.. tylko że coś mnie zainteresowało, przy każdej pełnej wydanej wersji minecrafta, na samym końcu w zamianach jest pewna adnotacja, która mnie zastanawia .. i to nawet bardzo.. zawsze lubiałem grać na snapshotach, ale gdy widzę tą o to adnotację nowości, poprostu nie mam jakoś odwagi na snapshocie włączyć poziomu hard, nie wiem, ale mam dziwne przeczucie że mojang jaja sobie robi dodając własnie jego, do snapshotów, żeby ludzie zawału podostawali.. zawsze usuwany ze snapshotów od pewnego czasu, w pełnych wersjach minecrafta, usunięty.. zaczynam się zastanawiać o co w tym wszystkim chodzi, co wy sądzicie na ten temat ?. (Wszystkie screeny autentyczne, nie wierzysz? sprawdź sam w swoim launcherze minecraft, jeżeli masz oryginał oczywiście :).

6ir2.png

82uk.png

npvh.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Po prostu jaja sobie robią.

A żeby to zobaczyć nie trzeba mieć oryginalnego launchera, bo to jest po prostu zawartość strony internetowej (

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

) umieszczona w kontrolce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zdrowe podejście do tematu ekipy Mojangu. Tworzą takie domysły, aby głośno i cały czas mówiło się o tej produkcji. Sprytny chwyt. Nie zdziwiłbym się jak w końcu by wprowadzili ta postać na stałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Chyba, że jest jakiś skomplikowany sposób o którym nikt nic nie wie D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tarik    1

Haha, czy ktoś na tym forum widział kiedyś Herobrine w Minecraft'cie? Mojang robi sobie z nas jaja, coś mi sie zdaje, że gdyby Herobrine istniał to takie no-life'y wypromowaliby tą informacje na wszystkich forach :) Istnieje też 2 sposób: Herobrine był zawsze i nie da się tego zmienić (coś jakby to była opcja standardowa, normalny wrogi mob) a ostatnio w wersjach go jakby specjalnie usuwali :) głupie. Usuwają Herobrine, potem dodają a potem usuwają z lepszą wersją. Tego najprawdopodobniej nigdy się nie dowiemy. Moje zdanie jest takie, że Mojang nic nie może zrobić porzytecznego jak w 1.6 (np. konie) tylko robi sobie z nas hamskie joke'i. Ostatnio nie wchodziłem na mc ale muszę zobaczyć ten napis, do tej pory nie zwróciłem na to uwagi xD

Pozdrawiam, Tarik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...