GreenBlind 129 Napisano 18 Listopad 2013 Wyniki są następujące : Admin: MrUgulele i Monualen (tak oni obydwoje będą nowymi adminami) KidMod (2 etap, czyli TS3 i sprwadzenie waszej wiedzy przez adminów): Domidu01 Agata__PL KasupeX Papiton5 Wszyscy kmodzi dostaną rangę jeżeli przejdą 2 etap rekrutacji, czyli obsluga world edita. (Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 18 Listopad 2013 Gratuluję nowym administratorom. Dajcie z siebie wszystko <3. A nowi KidModzi niech nam nie umierają po tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 18 Listopad 2013 Również gratuluję, ale zwłaszcza Ugowi, bo to on najbardziej zasłużył. ;) Powodzenia. :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bl1nde 5 Napisano 18 Listopad 2013 Gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 18 Listopad 2013 CG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 133 Napisano 18 Listopad 2013 "Obydwoje" - który jest kobietą? Ugulele, czy Monualen? Gratuluję wszystkim osobom, które zwyciężyły! Osobiście zadbam o jakość waszej pracy! //Monualen. ~Maciuś XD Mam się czuć urażony? //Monu Nie jestem kobietą //MrUgulele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 18 Listopad 2013 któryś na pewno, nie wiem który, dopiero śledzę sprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 133 Napisano 18 Listopad 2013 Zawsze mogę posłużyć ekspercką radą, jako nowy admin freebuild.pl //zmień sygnaturkę, bo już trochę nie pasuje.. ~Maćko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 19 Listopad 2013 Kiedy następna tura? Może uda mi się wygrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrUgulele 3 Napisano 19 Listopad 2013 Następny termin rekrutacji na Kmodów będzie jak tylko będziemy ich potrzebować. Jeśli regularnie przeglądasz forum na pewno nie przegapisz tej informacji. //Zgaduję, że za około 2 tygodnie. ~Macieg //Zgaduję, że może cztery, gdyż E=mc2 //MrUgulele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach