Gość MaciusSliczny Napisano 17 Listopad 2013 Kilka screenów z eventów na Freebuild.pl ;) Przepraszam za denerwujący achievement, ale nie dało się w żaden sposób usunąć. :3 - znam ten ból //Monu - ja też //sqn -ja znam ten i kilka innych //woki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domidu01@gmail.com 4 Napisano 17 Listopad 2013 "SWEET FOCIE Z HEADADMINEM" ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 17 Listopad 2013 Widać, że robione profesjonalną ręką. (Jeśli przyjrzysz się bliżej, możesz zauważyć, że maciuś jest w połowie nagi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 18 Listopad 2013 Fajne zdje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bl1nde 5 Napisano 18 Listopad 2013 Bez prezesa nie ma zdjęcia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LostedSliczny 1 Napisano 3 Grudzień 2013 A czemu ja mam tylko jedno :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 3 Grudzień 2013 Myślę, że znajdą się w tym temacie również eventy świąteczne? Niech fb wytrzyma jak najdłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 3 Grudzień 2013 Jak ktoś zrobi, to może będą. :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach