tomiko9 0 Napisano 17 Listopad 2013 Siemka! Jak w temacie-pokażcie się bym widział z kim gram! ;) Sam pykam na freebuild i nie przeszkadzają mi twierdzenia typu ,,co ty stary koniu grasz jeszcze w mc?!" a ja na to ,,ehh" i :P Więc jak coś to się nie ,,wstydać" i zapodawać aktualne swoje foto! ;) To ja zacznę: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 17 Listopad 2013 Gińcie z przerażenia Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 17 Listopad 2013 Miloszu, przypominasz mi mojego jednego kolegę, gościu pozytywnie świrnięty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiko9 0 Napisano 17 Listopad 2013 Drogi redaktorze,a może bardziej piszmy w temacie i zapodawajmy foto swoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 17 Listopad 2013 Miłoszu, nie chcę nic mówić ale także mi kogoś przypominasz... tylko nie wiem kogo :P A to ja... jedyne zdjęcie pod ręką (do prawka robione), po resztę musiałbym grzebać gdzieś w kompie - jak chcecie to poszukam. Dałem w 2 wersjach - po prawej bez Photoshopa, a po lewej po jego użyciu: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 17 Listopad 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. W lewym dolnym rogu jest PanDiamond Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 17 Listopad 2013 @Up hahaha dobre ;d A ja pokażę się jak kupię sobie taką fajną chustkę ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 17 Listopad 2013 A oto ja: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ... ... A tak właściwie to moja skarpetka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bl1nde 5 Napisano 17 Listopad 2013 @ Monu brakuje Ci tam jeszcze parówek na tym talerzu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 17 Listopad 2013 >Różowe spodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 17 Listopad 2013 >czerwone spodnie* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Mate 16 Napisano 18 Listopad 2013 Kiedyś: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Teraz: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 20 Listopad 2013 <3 fioletowy pokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 22 Listopad 2013 Gińcie z przerażenia Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 133 Napisano 22 Listopad 2013 Proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) Proszę. James Deen? "James Deen, in reference to the popular actorZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. , is an Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. and director." Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 15 Grudzień 2013 przez affib's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach