monsti 0 Napisano 15 Listopad 2013 Siemka ! Jestem tu nowy, mam nadzieję, że dobrze mi będzie z wami ;] Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanDiamond 2 Napisano 15 Listopad 2013 Witaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 15 Listopad 2013 Witaj, również żywimy nadzieję, że "będzie Ci tu dobrze" :D PS. Nie zwracaj uwagi na Diamonda .-. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanDiamond 2 Napisano 15 Listopad 2013 Ile masz lat Gdzie miesKasz P.s: nie zwracaj uwagi na tego @up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monsti 0 Napisano 15 Listopad 2013 13( na początku stycznia 14), Tarnów woj. małopolskie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 15 Listopad 2013 Jakiej muzyki słuchasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monsti 0 Napisano 15 Listopad 2013 rock, metal. Mój ulubiony zespół to Green Day ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 15 Listopad 2013 Witaj w tym strasznym miejscu Ulubiony serial? Ulubiony film? Ulubiona gra? Ulubiona książka? Był zamach czy nie było zamachu? Rada: unikaj istot typu PanDiamond, bo są naprawdę irytujące. Zaś matejss to troll, więc ostrożnie w znim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanDiamond 2 Napisano 15 Listopad 2013 Rada: unikaj istot typu PanDiamond, bo są naprawdę irytujące. Zaś matejss to troll, więc ostrożnie w znim Ja to widzę -.- Co do tematu: Widziałeś to co sie stało w Warszawie? Masz zwierze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monsti 0 Napisano 15 Listopad 2013 Jezu, co to, przesłuchanie ? xd *Miłosz: serial: z polskich to rodzinka.pl Film: Kac Vegas Gra: Far cry 3, Cod Ghost, GTA V, BF4 O jaki zamach Ci chodzi ? ;d **Diamond Mam zwierze: 2 psy i kota ;) 2 owczarki niemieckie i kota (bez rasy xd po prostu kot) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 16 Listopad 2013 Rock i metal czyli dobry gust. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artales 0 Napisano 27 Listopad 2013 Heyka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiko9 0 Napisano 28 Listopad 2013 Ale Cię przysłuchują! :D Witaj no prawie,że sąsiedzie! :) Widzimy się na freebuild ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 28 Listopad 2013 Cześć! Witaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach