Deo3 1 Napisano 10 Sierpień 2011 Przy tym straciłem coobla przypuszczam, że z mojego coobla sobie zrobił własciciel domek. jakieś +128Sand jakieś 64-128Jeden blok złota + jakieś 3 sztabki.Resztę miałem przy sobie.Mapę włączyłem tylko w celu pokazanie gdzie są działki.Chcę tą działkę! Nie chcę innej! -Deo3Na serwer wchodzę raz na dwa dni głownie w nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Ja mogę sprawą osobiście zając się w niedziele - chyba że zajmie się tym jakiś kid/mod. Byłbym wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Mody? uu... Mapka czyli mody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deo3 1 Napisano 11 Sierpień 2011 "Mapę włączyłem tylko w celu pokazanie gdzie są działki."Mapę mam bo gram też na singlu.Mapę mam teraz cały czas wyłączoną. Jedynie włączyłem by pokazać lokalizacje działki.I jak sprawa tera wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach