Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
GreenBlind

Kto na admina?

Rekomendowane odpowiedzi

Golzeb    12

@gumji
Haters gonna hate!

Ważne, żeby Monu wygrał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

Mam zawał obowiązków :/ ale jakbyście potrzebowali rąk do pracy (zauważyłem że rekrutacja znowu otwarta) to mogę wrócić na "stare śmieci"  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Podsumowując dotychczasowy progress ankiety proponuję dwóch adminów - Monualena i Maciusia, pierwszego nie znam bo po prostu za rzadko siedzę na FB (wybacz), ale maciuś kilkukrotnie już pokazał że można mu "ufać", a jego eventy sprowadzają na serwer masę ludzi. Także - ja jestem za dwoma adminami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Hmm, to może na okres próbny dwóch? Kto wykaże się lepsza inicjatywą i zaangażowaniem, zostanie na stałe?;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

@up

To nie ma sensu, ponieważ podczas tego okresu próbnego osoba x będzie robiła wszystko co się da aby się przypodobać żeby wygryźć osobę y (będzie pokazywała ile to może zrobić itp.). A po okresie próbnym kiedy osoba x zostanie, przestanie się angażować, będzie kulą u nogi. A po co tracić czas na kolejne szukanie admina lub z jakiego powodów ludzie mają nadszarpywać nerwy aby znieść tego niegdyś "świetnego admina". Najlepiej wybrać raz a porządnie, a jak wyjdzie dwóch czy trzech o tym samym wyniku to zrobić dogrywkę. Takie jest moje skromne zdanie o tej sprawie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Coz, pomysl co do 2 Adminow... Jest dobry. Z Maciusiem ide mniej-wiecej leb w leb, wiec mozna powiedziec, ze to uczciwe. No ale czas jest do poniedzialku, chyba ze Rabus swoim wypowiedzeniem zamyka ankiete so...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

Dlatego najlepiej teraz wybrać drogę jaką podejmiecie, czy dwóch, czy jeden lub co przyjdzie do głowy. Byle się nie bawić w "konkursy". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Chociaż w sumie, to dobry pomysł, prace podzielone na pół. Z pewnością dogadamy się i na pewno będzie lepiej. Ciągle do przodu i do przodu! :O Najważniejsze zdanie ma Green, więc niechaj on decyduje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrUgulele    3
Ja mam troszke inna propozycje, mianowicie zeby osoba wyloniona z top3 zostala adminem a pozostale dwie (jesli brak bedzie przeciwwskazan) otrzymaly opiekuna (jesli ta ranga nie odeszla w zapomnienie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Z tego co wiem, ta ranga odeszła w zapomnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny
Moze decyzje pozostawmy Greenowi i Rabusowi?xd ich serwer, ich decyzja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrUgulele    3
Rangi zawsze mozna poprzwracać. Na Aliquam wròcił smod to czemu u nas nie może wrócić opiekun? To jest moja propozycja, ale wszystko zależy od chęci Greenblinda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elros    133

Całym sercem popieram Monualen, którego osobiście wyrzucałem z ekipy za nieróbstwo. :D

Maciuś niestety (przy całej mojej sympatii do tego dżentelmena) nie posiada odpowiednich kompetencji do bycia adminem. 

PS

Władza pochodząca od ludu jest słaba i nieudolna :> 

Wyrzucałeś mnie za to, że nie budowałem nowej edycji. Na serwerze przebywałem. I najpierw mnie zdegradowaliście, a potem wyrzuciliście. D: //Monu

To zwracam honor xD /Elros

Edytowane przez Elros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bl1nde    5

@up

To nie ma sensu, ponieważ podczas tego okresu próbnego osoba x będzie robiła wszystko co się da aby się przypodobać żeby wygryźć osobę y (będzie pokazywała ile to może zrobić itp.). A po okresie próbnym kiedy osoba x zostanie, przestanie się angażować, będzie kulą u nogi. A po co tracić czas na kolejne szukanie admina lub z jakiego powodów ludzie mają nadszarpywać nerwy aby znieść tego niegdyś "świetnego admina". Najlepiej wybrać raz a porządnie, a jak wyjdzie dwóch czy trzech o tym samym wyniku to zrobić dogrywkę. Takie jest moje skromne zdanie o tej sprawie. 

Jakoś zaleciało mi to wyścigiem szczurów, a chyba nie o to tu chodzi... Skoro dwie osoby w tym wypadku Maciuś i Monu są wybierane przez graczy serwera a Green i Rabus mają do nich wystarczające zaufanie (poparte kompetencjami, znajomością obsługi serwera, ogólną kulturą i innymi bzdetami) to dlaczego obaj nie mogą piastować stanowiska Admin? 

Admin ma być dla nas (graczy), dla serwera i do pomocy HA... Skoro jest masa "murzynów" w postaci Modów to niech będzie dwóch większych "murzynów" Adminów!

69 postów. //Monu

moja ulubiona liczba <3 / bl1nde

Edytowane przez bl1nde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elros    133

Jakoś zaleciało mi to wyścigiem szczurów, a chyba nie o to tu chodzi... Skoro dwie osoby w tym wypadku Maciuś i Monu są wybierane przez graczy serwera a Green i Rabus mają do nich wystarczające zaufanie (poparte kompetencjami, znajomością obsługi serwera, ogólną kulturą i innymi bzdetami) to dlaczego obaj nie mogą piastować stanowiska Admin? 

Admin ma być dla nas (graczy), dla serwera i do pomocy HA... Skoro jest masa "murzynów" w postaci Modów to niech będzie dwóch większych "murzynów" Adminów!

Masz bardzo naiwne poglądy co do adminowania :> 

Poza tym Maciuś nie jest ani kompetentny, ani kulturalny. Co nie zmienia faktu, że go lubię xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39

Gdyby maciuś nie był kompetentny nie miał by dostępu do konsoli.

Moim zdaniem brak uprawnień tylko blokuje maciusia przed rozwijaniem swoich wizji na serwerze, i ciągle musi walczyć o to żeby ktoś, zrobił coś bo on nie może, eventu nie można zacząć bo nie ma admina i nie ma kto zrobić czegoś albo tamtegoś xD. Zresztą ta ankieta niczego nie przesądza, bo to do H@ należy ostateczny wybór - bez spiny ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

W sumie to racja, nagle pojawił się temat "Kto na Admina?" to moderatorzy (czytaj Monu i Golzeb) zaczęli wchodzić na serwer, gadać z graczami robić czeki, przypadek?;p Co do Admina, niech Green zdecyduje, ja nie wnikam, będę to będę, nie będę to trudno.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Zacznijmy moze od tego, ze Golzeb nie chce byc pierwszy Adminem. W sensie nie krzyczy "ja! Ja! Ja!". A jezeli chodzi o mnie, musialem sie ostatnio do nauki przylozyc. ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...