Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
yitian22

Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

yitian22    0

Witam,

czy gracie w metina, ja osobiście gram. Gra równie fajna jak Minecraft, jeśli ktoś byłby zainteresowany, żeby ze mną pograć to zapraszam na serwer, królestwo shinsoo.

yt2logo.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

i7

ram.png

24GB

net.png

10 GBps

linki.png

web.png

http://yitian2.pl/index.php

reg.png

http://yitian2.pl/rejestracja

klient.png

http://megaupload.com/?d=CAA1FU4B

rank.png

http://yitian2.pl/statystyki

info.png

npc.png

handlarzez.jpg

start.png

startfl.jpg

ulepszacze.png

Wymagane

exp.png

300% - 500% (im mniejszy poziom tym EXP leci lepiej)

drop.png

100%

yang.png

100% - 200% (zależy od LvL)

video.png

[media

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zamknieta.png

kontakt.png

Strona Główna -> Zakładka "Ekipa"

team.png

[HA]Tognarr

[CoMa]Darsenix

[GM]LYMIX

autor.png

Nasz serwer wyróżnia wiele rzeczy - ja przedstawię jedną. Jesteśmy jednym z najstarszych serwerów w Polsce - gwarantujemy ciągłość usługi już od ponad 30 miesięcy! Nasi administratorzy to doświadczeni, odpowiedzialni ludzie którzy wiedzą jak serwer powinien być skonfugurowany tak aby działał dobrze. Nasz serwer ma zawsze najnowsze pliki serwerowe, nowe bronie, zadania, mapy - nigdy nie stoi on w miejscu. Nasi GameMasterzy postarają się udzielić Wam pomocy pod każdym względem - nie zastanawiaj się! Wejdź i sam się przekonaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Polecam Yitiana, kiedyś grałem. 0 lagów, mili GM i nie jest za łatwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Grałem długo ale patrząc się na inne gry np. Runes Of Magic albo World Of Wacraft, to Metin2 traci kości i wymięka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Najlepsze mmo w jakie grałem to Guild Wars, czeka ktoś na dwójkę? Bo powoli zaczynam zbierać ekipę. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lizak    7

Ja tam mam Guild Wars'a, ale moim zdaniem cienka gierka - czemu? Niby przez internet a z graczami widzisz się tylko w mieście. Ogólnie jestem zwolennikiem gier z całkowitym kontaktem z graczami ;) Ale miło czasami też i tak popykać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Ojtam, dla mnie to bardzo ciekawe rozwiązanie. - zbierasz drużynę w mieście i potem starasz się z nią kooperować, a jak samemu masz ochotę pograć to nic nie stoi temu na przeszkodzie. A z GW (szczególnie kampania nightfall) był całkiem porządny rpg, więc nie ma problemów jeśli chodzi o samotna grę, a innych graczy traktowało się jak npc. Taki MMO, ale nie do końca, coś oryginalnego, lubię gry z nienachalnym multiplayerem, do tego fantasy bez elfów, krasnoludów itp, a ze swoim unikalnym, specyficznym światem, siła postaci bardziej mierzona w odpowiednim dobraniu umiejętności, niż przedmiotów i poziomu, przemyślany system pvp i gildii. - Te rzeczy chyba najbardziej spodobały mi się w Guild Warsie, a brakuje mi ich w innych mmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robino    0

Pesio, ja bym w gw lajtowo pograł, tylko, że od ponad roku nie grałem, więc jestem nabkiem. Głównie chodzi mi o to żeby nabić te pkt co dadzą fajne itemy w dwójce.

A metin jest do zadzitrata, grałem przez tydzień, gra tak nudna, że strach. Dobija mnie wtórność zadań (zabij X jakiegoś stworzenia, takie zadania są tam w kółko) i poziom graczy. Grafika odrzuca, wygląda kiepsko i sraczkowato. Muzyka jest na tyle wkurzająca, że trzeba ją wyłączyć żeby nie oszaleć.

Czemu ludzie grają w takie słabe mmo, a takich fajnych gier jak GW albo Battleforge nie ruszą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Taak, może dlatego, że nie wszyscy chcą wydawać na gry komputerowe swoje pieniądze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Nie raz jednak lepiej wydać raz te 50 zł na Guild Warsa, niż 'męczyć' się z metinem, czy jakąkolwiek grą jego pokroju, na prawdę. A jeśli ktoś nie ma pieniędzy, to są ciekawsze rzeczy do roboty, niż granie w słabe mmorpg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam grałem kiedyś w metina, ale przestałem. Powody? to ja może wypunktuję;

1. irytująca społeczność

2.Kowal (shemat grania w metina: 1. zbierasz kilka godzin pieniądze na ulepszenie,2.idziesz do Kowala i ulepszasz,3, Kowal 'pali' broń a wtedy wracasz do pkt nr 1.)

3.zadania-no ludzie/ mamy 21 wiek! nie dość ze zadań jest mało to sa one pokroju zabij x potworów o nazwie x ,przytargaj x przedmiotów z potworów o nazwie x

4.brak skakania i innych reakcji z otoczeniem-wogóle nie da się wykorzystać otoczenia do walki(WTF? wilk biegnący pionowo pod górę?) w Allods online na ten przykład mozna stanąć na jakiejś rurze czy innym wielkim pniu® i strzelać z łuku do przeciwnika-on będzie musiał iść do ciebie tą samą drogą którą ty weszłeś,a nie ze wespnie się do miejsca w którym ty stoisz. o skakaniu że nie wspomnę-czynność niezbędna do wykorzystania otoczenia.

5.zamknięty i nieciekawy świat :światy są zamknięte(do innych lokacji można się dostać tylko teleportem) twórcy powinni się uczyć od WoW-a allods online i RoM!(gracz przechodzi bez żadnych ekranów ładowania do innych lokacji) również same lokacje w metinie są zrobione "na odwal się"-przewaznie to pofalowany teren od niechcenia skąpo ozdobiony jakimiś armatami czy namiotami, Allodsy się kłaniają! tam mamy wszystko! stocznie, lodowce ,jeziora(czy wspomniałem ze w metinie mozna wejść do wody tylko po kolana ,bo inaczej nasza postać się pewnie utopi?) wraki statków astralnych itp.

6.crafting-kilof i wędka od 30 lvla....bez komentarza....

7.mało umiejętności-a przez to nie mozna zrobic swojego unikalnego buildu,bo wiadomo że wpierw trza ładowac w te ,no silne ciało i jak to było? wir miecza?(to co obrazenia zwiększało) innych umiejętności jest tylko 5

8.Grafika-wiadomo jaka jest

9.jeden wygląd dla wszystkich-nie można stworzyć własnego wyglądu ,jak w WoW-ie czy RoM albo Alldos Online,skutkiem czemu mamy armię klonów rodem z gwiezdnych wojen.

tak więc jeśli nie wiecie czemu ludzie nadal w to grają to mam taka teorię:

Kiedyś gdy metin był jeszcze bezkonkurecyjny(dosłownie-wtedy praktycznie nie było innych mmo w Polsce) duzo graczy zaczęło w to cos grać,po pewnym czasie gdy pojawiły się inne ,lepsze mmo(chociażby WoW) ludzie zaczeli odchodzić ,ale byli uzupełniani przez tych ,którzy dołaczyli do gry ,skuszeni tym że duzo ludzi w to gra(jest dowód na potwierdzenie tej teoriii-liczba graczy metina stoi w miejscu albo się zmniejsza) i ot całą historia.

Ja również czekam na Guild Wars 2-wobec tej gry nawet WoW będzie bezsilny , w końcu nie będzie miaął abonamentu ,za to ogromny świat ,rozbudowaną fabułę,

wspólne obszary dla wszystkich graczy (jak w klasycznym mmo) ,koniec tradycyjnych questów-Pan Stanisław z Wykrzyknikiem zawodowo zlecający mordowanie szczurów i psów odchodzi na emeryturę ,zastępowany przez młody zyjący świat,tyria zachwyca pod wodą i w lochach,pvp będzie epickie(min. starcia serwerów dla kilkuset osób ,które mogą trwać nawet 3 tygodnie) ok wykład zbliża sie do końca -dla tych co chcą więcej o guild wars 2 wiedzieć odsyłąm do najnowszego cd-action(na płycie jest pełna wersja Mass Effecta!)

Dziękuję za uwagę Towarzysze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rejvex    0

Dla mnie Metin 2 to najgorsza gra pod słońcem, NIE CHCE NIKOGO OBRAZIĆ, TO TYLKO MOJE ZDANIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kroosh    3

metin 2 to gowno wg. mnie nigdy nie zamierzam w to grać, dobrze mi z World of Warcraft... Ale każdy ma swój gust i nie chce nikogo obrażać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kitkat    0

wedlog mnie metin to najwiekszy syf jaki kiedykolwiek byl!!!! nawet pacman jest wedlug mnie lepszy oczywiscie to moje zdanie wiec nie chce obrazac innych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Metin 2 to największe gówno w jakie można grać

1. Zero dialogów

2. Puste monotonne mapy

3. Ubogi system walki

Dno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fabrykagolda    15

RapiZzd może i masz rację, ale fajnie sie w to gra.Ja osobiście gram na globalu i nie narzekam.Masz rację że ubogi system walki i zero dialogów, ale nie ma tam pustych i monotonnych map, mi się fajnie graficznie podobają.Oczywiście nie dorórwnują np.World of Warcraft (co jest wg. mnie drugą po Minecrafcie ZA***ISTĄ grą, gram na globie, czyli abonament itd. i to jest ZA***ISTE) ale też jest fajne i fajnie się gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pewoorasy    0
Kiedyś grałem na astralu, ale jest tyle tych hacków i botów, że mi się odechciewa grać.
miałem 54 lvl ale sprzedałem i wole nie powracać do tej gry, strata czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
[quote name='Pesio' timestamp='1313227006' post='10420']
Najlepsze mmo w jakie grałem to Guild Wars, czeka ktoś na dwójkę? Bo powoli zaczynam zbierać ekipę. [img]http://forum.minecraft.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif[/img]
[/quote]

Ja czekam, oczywiście kupuje w dzień premiery.

Co do Metina, jedno słowo, możecie mnie hejtować, Metin2 ssie, ale tak mocno ;|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DiceMan321    21
[quote name='heliot' timestamp='1330548205' post='50793']

[/quote]
[quote name='heliot' timestamp='1330548205' post='50793']

[/quote]

tego się nie hejtuje to prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adambocian    1
Najbardziej oczekiwana gra tego roku jest DIABLO 3 ! a nie jakies tam metiny.. wtf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ceza16    0
Grałem kiedyś w Metka ale teraz komp mi sie wyłącza po uruchomieniu gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hekter    0

polecam ci zagrac w lola ;) nazywa sie leaque of legends to jest dopiero legendarna gierka .... ;) xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ravix    0

Grało się, oj grało. Dobre czasy z kolegami. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawlosek    0

Gra jest ogółem fajnie zrobiona, ale  większości graczy brzydnie się i nudzi ze względu na to, że przejście jednej mapy kosztuje około 15 minut realnego życia. Sam jestem tego zdania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...