Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
simsen

Podanie simsen1

Rekomendowane odpowiedzi

simsen    0

Nick w grze oraz imię: Nick: simsen1 , Imię: Dominik.

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 3 edycji.

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Pluginy:WorldGuard,WorldEdit,WorldBorder,Vault,PremissionsEx,Multiverse,FigAdmin,Essentials,CraftBook,ColoredSigns,Azrank,I różne pluginy do gier typu Paintball,SurvivalGames,itp.

Komendy:undo,wand,set,expand,size,set,replace,walls,smooth,regen,stack,copy,paste,rotate,cut.sphere,hsphere,hcyl,cyl,pyramid,hpyramid,tree,biome,pex,pex user,pex group,enchant,exp,feed,firework,fly,gamemode,give,i,hat,heal,god,kit.time,motd,msg,broadcast,ban,kick,banip,burn,kill,slay,invsee,clearinventory

Moje wcześniejsze doświadczenie: Założyciel serwera,Administrator,Moderator,Helper

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Wciągu tygodnia dziennie:3-4 , Wciągu weekendu dziennie:6-8.

Coś o mnie: Jestem bardzo kreatywny,uczę się dużo języka angielskiego,lubię muzykę,uwielbiam grać w minecraft,pomagać słabszym,zawsze jestem sprawiedliwy.

Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać w simcity,cs i infestation,Potrafię kozystać z programu Sony Vegas.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Niepodoba mi się: ortografia,niektórzy moderatorzy troluja graczy. Podoba mi się: dzialki w ktorym miejscu chcemy i mili gracze. Dodał bym: więcej eventów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Nawet ja zauważyłem to coś co uniemożliwia przejście do następnego etapu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
simsen    0

Nick w grze oraz imię: Nick: simsen1 , Imię: Dominik.

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 3 edycji.

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Pluginy:WorldGuard,WorldEdit,WorldBorder,Vault,PremissionsEx,Multiverse,FigAdmin,Essentials,CraftBook,ColoredSigns,Azrank,I różne pluginy do gier typu Paintball,SurvivalGames,itp.

Komendy:undo,wand,set,expand,size,set,replace,walls,smooth,regen,stack,copy,paste,rotate,cut.sphere,hsphere,hcyl,cyl,pyramid,hpyramid,tree,biome,pex,pex user,pex group,enchant,exp,feed,firework,fly,gamemode,give,i,hat,heal,god,kit.time,motd,msg,broadcast,ban,kick,banip,burn,kill,slay,invsee,clearinventory

Moje wcześniejsze doświadczenie: Założyciel serwera,Administrator,Moderator,Helper

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Wciągu tygodnia dziennie:3-4 , Wciągu weekendu dziennie:6-8.

Coś o mnie: Jestem bardzo kreatywny,uczę się dużo języka angielskiego,lubię muzykę,uwielbiam grać w minecraft,pomagać słabszym,zawsze jestem sprawiedliwy.

Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać w simcity,cs i infestation,Potrafię kozystać z programu Sony Vegas.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Niepodoba mi się: ortografia,niektórzy moderatorzy troluja graczy. Podoba mi się: dzialki w ktorym miejscu chcemy i mili gracze. Dodał bym: więcej eventów

czyli tak lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Nie nadajesz się, bo nie.

Zamykam. :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...