simsen 0 Napisano 12 Listopad 2013 Nick w grze oraz imię: Nick: simsen1 , Imię: Dominik. Wiek : 12. Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 3 edycji. Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Pluginy:WorldGuard,WorldEdit,WorldBorder,Vault,PremissionsEx,Multiverse,FigAdmin,Essentials,CraftBook,ColoredSigns,Azrank,I różne pluginy do gier typu Paintball,SurvivalGames,itp. Komendy:undo,wand,set,expand,size,set,replace,walls,smooth,regen,stack,copy,paste,rotate,cut.sphere,hsphere,hcyl,cyl,pyramid,hpyramid,tree,biome,pex,pex user,pex group,enchant,exp,feed,firework,fly,gamemode,give,i,hat,heal,god,kit.time,motd,msg,broadcast,ban,kick,banip,burn,kill,slay,invsee,clearinventory Moje wcześniejsze doświadczenie: Założyciel serwera,Administrator,Moderator,Helper Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Wciągu tygodnia dziennie:3-4 , Wciągu weekendu dziennie:6-8. Coś o mnie: Jestem bardzo kreatywny,uczę się dużo języka angielskiego,lubię muzykę,uwielbiam grać w minecraft,pomagać słabszym,zawsze jestem sprawiedliwy. Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać w simcity,cs i infestation,Potrafię kozystać z programu Sony Vegas. Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Niepodoba mi się: ortografia,niektórzy moderatorzy troluja graczy. Podoba mi się: dzialki w ktorym miejscu chcemy i mili gracze. Dodał bym: więcej eventów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 12 Listopad 2013 odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simsen 0 Napisano 12 Listopad 2013 Dlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 12 Listopad 2013 Nawet ja zauważyłem to coś co uniemożliwia przejście do następnego etapu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simsen 0 Napisano 12 Listopad 2013 a powiesz mi co to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanDiamond 2 Napisano 12 Listopad 2013 Wydaje mi się że to podanie świadczy że się nie nadajesz. Podanie jest zbyt kolorowe. Tyle co widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simsen 0 Napisano 12 Listopad 2013 Nick w grze oraz imię: Nick: simsen1 , Imię: Dominik. Wiek : 12. Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 3 edycji. Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Pluginy:WorldGuard,WorldEdit,WorldBorder,Vault,PremissionsEx,Multiverse,FigAdmin,Essentials,CraftBook,ColoredSigns,Azrank,I różne pluginy do gier typu Paintball,SurvivalGames,itp. Komendy:undo,wand,set,expand,size,set,replace,walls,smooth,regen,stack,copy,paste,rotate,cut.sphere,hsphere,hcyl,cyl,pyramid,hpyramid,tree,biome,pex,pex user,pex group,enchant,exp,feed,firework,fly,gamemode,give,i,hat,heal,god,kit.time,motd,msg,broadcast,ban,kick,banip,burn,kill,slay,invsee,clearinventory Moje wcześniejsze doświadczenie: Założyciel serwera,Administrator,Moderator,Helper Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Wciągu tygodnia dziennie:3-4 , Wciągu weekendu dziennie:6-8. Coś o mnie: Jestem bardzo kreatywny,uczę się dużo języka angielskiego,lubię muzykę,uwielbiam grać w minecraft,pomagać słabszym,zawsze jestem sprawiedliwy. Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać w simcity,cs i infestation,Potrafię kozystać z programu Sony Vegas. Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Niepodoba mi się: ortografia,niektórzy moderatorzy troluja graczy. Podoba mi się: dzialki w ktorym miejscu chcemy i mili gracze. Dodał bym: więcej eventów czyli tak lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 12 Listopad 2013 Nie nadajesz się, bo nie. Zamykam. :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach