Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
domidu01@gmail.com

[Podanie] domidu01

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze oraz imię: nick: domidu01, imię: Dominika

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Już naprawdę długo, chyba jakoś od wersji MC 1.2...

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Znaczy jeśli chodzi o WE, to może komendy znam, ale nie wiem które są do czego i kiedy większość z nich się używa :/ następnie WG, z tym już lepiej bo podstawowe komendy umiem, np: /region addowner, /region addmember, /region removeowner, /region removemember, /region define, /region redifine no i oczywiście //wand i //expand :P Znam też takie podstawowe komendy Bukkita jak: /ban /tp /kick (/tempban) itp. ale muszę poćwiczyć essentials :/ 

No ale przecież wszytkiego zawsze można się nauczyć :)

Moje wcześniejsze doświadczenieKidMod (niestety nie na serwerze sieci minecraft.pl) oraz własny serwer .

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: W ciągu tygodnia, to po powrocie ze szkoły i po zakończeniu zadania domowego (2-3 godziny), a w weekendy z 7-8 godzin (zależy czy mam coś do roboty ^.^).

Coś o mnie: ... Nie wiem co napisać ... Właściwie to nic, jestem normalną osobą 

Dodatkowe umiejętności: Bardzo lubię tworzyć nowe rzeczy :>

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3Tak.

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak.

Jestem zdrowa na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak.

Co zmieniłbym, a co dodałabym na serwerze: Na pewno zrobiłabym coś z serwerową ortografią :/ i na pewno robiłabym nowe eventy lub parkoury, oczywiście pomagałbym też całej ekipie freebuild.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Znam Cie trochę, więc jestem na tak ! ;3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...