themaciej2609 0 Napisano 10 Sierpień 2011 1. Nazwa projektu : Pizza " Mine Pizza "2. Opis projektu : Wielka pizza w pudełku z napojem obok3.Osoby zaangażowne : Ja (themaciej2609) lockerv4. Wełna: ok 20 staków białej , 2 czerwonej , 2 żółtej , 5 pomarańczowej , 1 jasnoniebieskiej , 1 niebieskiej , 1 czarnej i 3 wiaderka wody5.Kilka zdjęćZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Tak żeby oglądać to z góry? Jestem przeciw - wolał bym coś w rodzaju pixelarta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaciej2609 0 Napisano 11 Sierpień 2011 (edytowane) Jutro będzie pixelart projektA jednak dziś1.Nazwa projektu Pizza pixelart2.Opis projektu wielka PIZZA3.Osoby zaangażowane ja (themaciej2609) i lockerv4.Wełna : pomarańczowa , czerwona ,żółta i opcjonalnie do dodatków które możecie proponować w tym temaciej5.Zdjęcie wielka kula na o średnicy 50 będzie losowo wypełniana serem (żółta wełna ) szynką ( czerwona wełna ) i innymi dodatkami które wymyślą inni użytkownicyZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 11 Sierpień 2011 przez themaciej2609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaciej2609 0 Napisano 12 Sierpień 2011 Odświeżam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 12 Sierpień 2011 Chciałbym pełen szkic. Nie kółko tylko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaciej2609 0 Napisano 13 Sierpień 2011 Krwawic już pełen szkicZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. pieczarki troche nie wyszły ale mogę się ich pozbyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 14 Sierpień 2011 Mi się nie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 14 Sierpień 2011 Mi też się to nie podoba... Albo to zmodernizujesz mocno albo odrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach