zeeqi 2 Napisano 14 Maj 2011 WitamPomoc:Chcę kupić tą grę na allegro aby mógł grać z wami na serwie:) żeby sprawdzić czy gra w ogóle będzie działać pobrałem zwykłą . wpisuje swój login hasło i jest ok. potem coś się pobiera i jak dojedzie do końca jest cały ekran czarny.:SSy:Pytanie:Jakie wymagania ma ta gra?Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wgutbier91 5 Napisano 15 Maj 2011 Minecraft nie ma wymagań, ponieważ jest napisany w Javie. Co do black screena bardzo możliwe że masz mała ilość ramu, slaby proc, bo java pobiera właśnie najwięcej z pamięci ramu/procka co może powodować czarny ekran (tzw crash)P.sJeśli nie masz oryginału nie dasz rady się zalogować ;PA co za tym idzie pewnie ściągnąłeś złą wersje piracka ;]Polecam Ci demo minecrafta Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 zeeqi 2 Napisano 16 Maj 2011 Minecraft nie ma wymagań, ponieważ jest napisany w Javie. Co do black screena bardzo możliwe że masz mała ilość ramu, slaby proc, bo java pobiera właśnie najwięcej z pamięci ramu/procka co może powodować czarny ekran (tzw crash)P.sJeśli nie masz oryginału nie dasz rady się zalogować ;PA co za tym idzie pewnie ściągnąłeś złą wersje piracka ;]Polecam Ci demo minecrafta Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. dobra to demo działa ale czy opłaca się kupywać premium? czy w ogóle będzie działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wgutbier91 5 Napisano 16 Maj 2011 dobra to demo działa ale czy opłaca się kupywać premium? czy w ogóle będzie działać?Podaj jakiego masz kompa.Ram, procek, system (widze ze xp), grafika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 zeeqi 2 Napisano 16 Maj 2011 Podaj jakiego masz kompa.Ram, procek, system (widze ze xp), grafika.Widnows XP professional 20021750 MHz (10.5 x 167) 2500+1,00 GB RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 zeeqi 2 Napisano 17 Maj 2011 gdy robię to w ten sposób czyli:java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFramei potem zapisuje to sie to nie otwiera..a czemu np to demo ktore dał encyklopediamc działa a to nie które mam nie?:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. P.S: z wylaczonym steamem gg itp tez nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gremo 0 Napisano 17 Maj 2011 ja mam podobny problem (mam pirata) ładuje mi się jak już jest końcówka robi się czarne okienko i wyłańcza się i mi sie robi plik tekstowy hs_err_pid1432 koncowe cyferki sa inne zawsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 zeeqi 2 Napisano 18 Maj 2011 a może problem polega na tym ze nie mam zainstalowanej jakiejś javy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gremo 0 Napisano 18 Maj 2011 kolega mi z klasy mowil ze to najnowasza java cos niedziala w tym i podawal mi jakies 2 sposoby jak mi napisze jakie to byly bo nie pamietam to tu wpisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dam123 0 Napisano 21 Maj 2011 ja mam podobny problem najpir czarny ekran pozniej (brak odpowiedzi) prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam
Pomoc:
Chcę kupić tą grę na allegro aby mógł grać z wami na serwie:) żeby sprawdzić czy gra w ogóle będzie działać pobrałem zwykłą . wpisuje swój login hasło i jest ok. potem coś się pobiera i jak dojedzie do końca jest cały ekran czarny.:
SSy:
Pytanie:
Jakie wymagania ma ta gra?
Pozdrawiam:)
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi