Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
matekpow

matekpow [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

matekpow    0

>matekpow

>13

>Wojownik

>Gdy diamentowa era zaczeła upadać Varidium nie było już rajem na ziemi. W oddalonej od stolicy miasteczku Warn, mieszkała moja rodzina. Ojciec był rzemieślnikiem , matka krawczynią a moja sistra była siostrą zakonną w klasztorze , a ja przydziałem szaty zakonu i trenowałem szermierkę dyscyplinę i uczyłem się honorów rycerskich. Po 20 latach zakon mianował mnie bratem zakonym i dali mi zadanie bym wyruszył do Regnum i wspomóc króla camila. Więc przygotowałem się na wyprawę zabrałem ze sobą rodziców oni też mieli dość tego miasteczka. Po kilku nastu tygodniach drogi zaatakowali nas barbarzyńcy z komanda Trupich koni nosili na sobie kościane zbroje. Zbiłem kilku ich w obronie własnej niestety... Nie zdążyłem ich ocalić, zabili moich rodziców. Zostawili mnie mówiąc ,,Na szczeniaka czasu nie będziemy tracili''.Płakałem nad ich ciałami.nie dałem im tak leżeć więc pogrzebałem ich, i ruszyłem dalej w drogę. Dotarłem do portu w stolicy, następnie zapłaciłem za przewóz kapitanowi statku.

Po kilku dniach dotarłem do wybrzeży Regnum do portu Actus.

Wiedziałem że tu zaczyna się moja nowa opowieść...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matekpow    0

Do poprawy

Błędna nazwa tematu. (Poprawiłem)

Nie mam w jak sprawdzić Twojego skina. Daj go w jakiś inny sposób (w grze "e" i screena zrób np).

/>http://www.minershoes.com/skin/view/i4e4404840348b414011113928214160142221413

A i specjalnie to są szaty. By na to zbroję założyć xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...