Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
miuTkIsPlaying

PvP minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma swoje sposby na PVP.
Nwm jak to ująć hmmm...
pierwsza rzecz chyba każdy wie ze podzczas pvp nawalamy w klawisz W. ( jesli jest malo miejsca )
albo bijemy typka tak by nas nie trafiał czyli np skaczemy nu za plecy i chodzimy na okolo typka.
Koxa ja jem zazwyczaj na 2.5 serca ( kiedy sie bije 1 vs 1 i nie mam zwyklych zlotych ).
Kilka tipów z mej strony :
kiedy typek skacze i jest spychany pod sciane to czekamy na moment kiedy podskoczy i bijemy go od nog... Co mam namysli i po co ? otóż to ze gdy typ jest duszoby posciane a ty go jeszcze do gory wybijasz typek nie wie o co kaman. Ten tip wykorzystany jest w moin filmie na yt pod kanalem miuTkIsPlaying pt " MinecraftPvP nie ma to jak fart " pod koniec filmu. Gdy ktos chce zobaczyc jaki niski poziom jest na serwie

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Tam jest juz lepsza jakosc i intro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

1. naucz sie pisac

2. minecraft i pvp... pvp to dodatek do tej gry... do pvp istnieja o wiele lepsze gry specjalnie stworzone do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. naucz sie pisac
2. minecraft i pvp... pvp to dodatek do tej gry... do pvp istnieja o wiele lepsze gry specjalnie stworzone do tego.

po 1 za szybko pisze
po 2 każdy minecrafta odbiera inaczej ( piękno sandbox'ów )
po 3 nikt sie Cb o zdanie nie pytał. Jesteś jakiś pokrzywdzony że wszystko cie boli ???

Ludzie pod tym tematem mają sie dzielić tip'ami.
Pochwalić się o sukcesach. A tu przychodzi green ktorego tak bardzo lubimy i sie czepia jak jakis "stary pryszcz na tyłku " Edytowane przez miuTkIsPlaying

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Po pierwsze ogarnij się, bo obrażając innych długo tu nie zabawisz, po drugie, Green, tak samo, jak inni użytkownicy ma prawo wyrazić swoją opinie o twojej twórczości, tym bardziej, że jest w tym dziale, a nie w dyskusji o grze, czy w poradnikach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

"Wystaw twórczość na krytykę, przyjmuj tylko pochwały."

Tak to nie działa, argumentów też Ci brakuje. Przykro mi, że własnie Youtube wypełniają takie dzieci... no cóż.

Btw. to co napisałem było Tipem... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

po 3 nikt sie Cb o zdanie nie pytał. Jesteś jakiś pokrzywdzony że wszystko cie boli ??? 

Pokrzywdzony bedziesz ty, jak wylecisz z hukiem za plucie sie do kazdego, kto smie skrytykowac twoje pro ultra super filmiki.

Intro do bani, bo z template'a. I to slabo wykorzystanego.

Nagraj cos ciekawszego, a nie jak reka machasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...