Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. mam 120 widzów, to dużo nie jest, ale zawsze jakaś reklama dla serwera będzie, ten serwer jest dość ciekawy i uważam,..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. mam 120 widzów, to dużo nie jest, ale zawsze jakaś reklama dla serwera będzie, ten serwer jest dość ciekawy i uważam,..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
hamster258

Prośba o pozwolenie na nagrywanie

Rekomendowane odpowiedzi

hamster258    0

Witam, nie wiem, gdzie napisać ten temat, dlatego piszę go tu xD. Chciałbym prosić o pozwolenie na nagrywanie z serwera freebuild.pl. Mój kanał to

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

mam 120 widzów, to dużo nie jest, ale zawsze jakaś reklama dla serwera będzie, ten serwer jest dość ciekawy i uważam, że nadaje się do nagrywania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42

Edit
Dotychczas nikt nie tworzyl specjalnego tematu z zapytaniem i wrzucal wg regulaminu nielegalnie filmy z serwerow sieci O_o. Wydaje mi sie, ze taki zakaz nie ma zbyt duzego sensu, poniewaz ludzie rzadko kiedy chca prosic o specjalne pozwolenie. Edytowane przez Gigeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Figoslaw    0

W regulaminie jest napisane, że nie można. Ale zawsze można porozmawiać  z kimś z administracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hamster258    0

Pozwalam ci nagrywac! A tak na serio mozna to robic kiedy sie chce jak by bylo zabronione to gdzies by byla o tym wzmianka.

Edit
Dotychczas nikt nie tworzyl specjalnego tematu z zapytaniem i wrzucal wg regulaminu nielegalnie filmy z serwerow sieci O_o. Wydaje mi sie, ze taki zakaz nie ma zbyt duzego sensu, poniewaz ludzie rzadko kiedy chca prosic o specjalne pozwolenie.

W regulaminie jest napisane, że trzeba mieć zgodę administracji, np. napisać na modreq, napisałem, to skierowali mnie tu na forum -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Poprawilem to co napisalem, wiec sie nie denerwuj. Ja osobiscie nie gram zabardzo na fb wiec wydawalo mi sie, ze regulaminy tych serwerow beda w miare podobne... pomylka i to ogromna. Edytowane przez Gigeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hamster258    0

W regulaminie jest napisane, że nie można. Ale zawsze można porozmawiać  z kimś z administracji.

Wg regulaminu można za pozwoleniem Administracji, a w innym punkcie jest napisane, że jak ma się jakąś sprawę do Administracji, to należy pisać na modreq, po napisaniu tego powiedzieli mi, żebym napisał na forum, już trochę się pogubiłem xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39

Czekaj aż odpowie administrator ;]

Swoją drogą dziwne jest to że zabrania się darmowej reklamy serwera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez TheMilek
      Witam!
      Otóż zaczołem nagrywać Minecraft na YouTube i chciałbym abyście mnie ocenili :D
      Proszę was o rady czyli co byście zmienili :D

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez Brz3s1oK
      Cześć!
      Dzisiaj, chciałbym oznajmić, iż szukam 4-5 osób do nagrywania serii YouTube!
      Na czym będzie polegała seria?!
      A no na tym, że będziemy rozgrywać Sezony, po 10-20 odcinków w których próbujemy pokazać, że w Minecraftcie da się odwzorować prawdziwe życie!
      Seria będzie się zwać np.: Pikselowe Życie, Życie w Sześcianie lub Minecraft: Życie.
      Będzie wiele różnych odcinków, w których bohaterowie, zaginą, lub zaginą ich ulubieńcy np.: zwierzaki.
      Pomysłów na odcinek, napewno nie zabraknie.
      Poniżej zamieszczam wymagania (oznaczone gwiazdką, są obowiązkowe):
      *-Conajmniej 10 lat,
      *-Dobry mikrofon,
      *-Kontakt Skype lub TS3 (TeamSpeak3),
      *-Wczuwanie się w rolę
      -Skin
      *-Minecraft nie Zyczu.
      Więc tak się prezentuje lista wymagań, a oto przykład propozycji:
      -Imię w grze: Renek
      -Wiek w grze: 13
      -Wiek w realu: 11
      -Mikrofon: Bardzo dobry
      -Kontakt: TS3
      -Wczucie: Dobre
      -Skin: Brak
      -Minecraft: KeiNett Launcher
      __________________________________________________________________________________________________________

Wszystkie podania, proszę kierować na pocztę: Brzesiok@Gmail.com
      Podania przyjmowane do 15 listopada 2014 roku!
      Jeżeli ktoś zostanie przyjęty, powinien zostać poinformowany do 16 listopada 2014 roku.
      ~Powodzenia, Brzesiok!
    • Przez Zakręcony
      Witam wszystkich bardzo serdecznie.
      Mam do was małe pytanie związane z nagrywaniem Kwadratowej gry jaką jest Minecraft a mianowicie oto jest specyfikacja komputera jaki mam zamiar zakupić:

Karta graficzna GTX 660 2GB
      Taktowanie procesora (MHz): 3500     
      Stan: Nowy
      Procesor: Klasy AMD FX     
      Liczba rdzeni procesora: Sześć     
      Pamięć RAM (MB): 8192
      Pojemność dysku (GB): 1 TB
      Obudowa: Midi Tower

I tutaj z pytaniem do was, czy ten komputer nada się na nagrywanie oto tej gry Frapsem na max. detalach itp. ?

Proszę o rady i sensowne odpowiedzi!

Jeśli chcesz mnie o coś zapytać zapytaj na PW. nie tutaj, jeśli natomiast nie masz zastrzeżeń i zgadzasz się z tym że ten komputer jest idealny do nagrywania napisz TAK lub NIE jeśli ci coś nie pasuje i podaj powód odpowiedzi.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...