Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość MaciusSliczny

Halloween i Święta 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Kochana Ekipo FreeBuild.PL, proponuje na Halloween zbudować miasteczko strachu, gdzie przez 3 byłby spawn.

Mam na myśli opuszczone miasto gdzie byłyby przeróżne, zagadki, eventy, straszne miejsca, gdzie gracze bawiliby się przez cały dzień.

Chciałbym, aby CAŁA ekipa zaangażowała. Jeśli macie jakieś pomysły pisać w komentarzu. 

Święta Boże Narodzenia, myślę nad zbudowaniem Miasteczka Świątecznego, gdzie byłby wielki pociąg, budynki świąteczne eventy, podobnie jak w Halloween, również chce, aby cała ekipa budowała. 

Byłaby to świetna reklama dla serwera FreeBuild.PL

Proszę, aby Green się wypowiedział w tym temacie, gdyż jest on głównym adminem. 

Pozdrawiam,

MaciusSliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Może wspólne kolędowanie na koniec roku? :I

Do miasta halloween moglibyśmy jeszcze wrzucić moby. W końcu ma być strasznie. :)

Na święta dalibyśmy graczom prezenty :) Oczywiście pod choinką. Jakiś event, kto pierwszy dobiegnie do skrzynek, etc.

...Pomysły mi przyjdą z czasem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Ma ktoś jakiś pomysł? Musimy do piątku to zorganizować, ktoś chętny czy mamy wyznaczać osoby? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

Ja mogę się z kimś zając budową miasteczka na Halloween, a potem na Święta. I pokombinować z zabawami w obu miasteczkach aby mogły się odbywać bez udziału Adminów lub Modów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

W tym ma wziąć udział CAŁA ekipa.. bez wyjątku. :D Green zajmuje się sprawami technicznymi, sqn pomysły itp a my Mod i KidMod buduje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

No tak ale poza budowa tych miasteczek będzie potrzeba zrobić wiele innych rzeczy (np. ozdobić mapę itp.). A co do konkursów to proponuje zorganizować coś w styl najlepsza dekoracja domku :P

P.S.  I w trakcie gdy modzi będą budować to musza być ze dwie lub nawet jedna osoba która będzie się zajmować graczami (działki i inne tego typu rzeczy)

Edytowane przez Artike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Proponuje wieeeelka góra na której szczycie będzie mieściło się stare miasteczko RabaTown, do miasta będą prowadzić szlak dyń... Proponuje na te kilki dni wgrać tekstur packa jakiegoś ciemnego (to pytanie do greena czy jest taka możliwość - tekstur packa znajdę jakiegoś). Za zmianę skina na jakiegoś związanego z Halloween dostaje gracz 1-2 diaxy. W niedziele wybieramy Króla/Królową Halloween 2013.:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

GreenBlind - sprawy techniczne.

sqn - Budowa miasta, sprawy techniczne.

MaciusSliczny - budowa eventów, organizator.

Nerevar - zajmuje się Voxelem, czyli robi wielka górę 50x50 (sam szczyt), drogę na szczyt będzie wokół góry. Przewodniczący budowy miasta.

Golzeb - przeróbka mapy na Halloween.
WokiPL - budowa miasta RabaTown.
EniuuuPL - budowa eventów..

Monualen - nic.
MrUgulele - budowa mapy, przeróbka mapy na Halloween.

matejss - pomaganie graczom.
Orira - budowa eventów.

Artike - pomoc w budowaniu wioski.

LandHerePL - pomoc w budowaniu wioski.

Losted - budowa eventów.

CallOfCafe - budowa wioski, budowa eventów.

Figosław - pomoc w budowie eventów i wioski.

Osoby odpowiedzialne za budowę miasta, podporządkowują się Neravarowi! Wszelkie pytania kierujecie do Neravara!

Osoby odpowiedzialne za budowę eventów, podporządkowują są mi! Wszelkie pytanie kierujcie do mnie!

24.10.2013 PRZED 19:00 MAŁE ZEBRANIE OSÓB BARDZIEJ ANGAŻUJĄCYCH W BUDOWĘ! OSOBY KTÓRE MAJĄ JAKIEKOLWIEK POMYSŁY CO DO MIASTA I EVENTÓW!

DO PIĄTKU 25.10 MIASTO MUSI BYĆ JUŻ SKOŃCZONE NA ZEWNĄTRZ! W PIĄTEK MUSZĘ NAPISAĆ TEMAT REKLAMUJĄCY CAŁY HALLOWEEN NA FREEBUILD! 

Pytanie do Greena news na główną z dniami Halloween na Freebuild, jest możliwy? :D

RabaTown - opuszczone miasto położone na wielkiej górze, Prowadzić będzie szlak dyń. Na szczycie w budynkach będą teleporty do różnych eventów.  Zabawa ma być na mniej więcej 2-3 dni.

Green, mógłbyś dać KidModom na mapie Halloween dostęp do World Edita, potrzebny mojej osobie do budowy parkourów!

CAŁA ekipa jest zaangażowana, jakbym kogoś pominął proszę o napisanie tej osoby w komentarzu.

Swoje poprawki, pomysły piszcie w komentarzu! NIE EDYTOWAĆ MOJEGO POSTU!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...