Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Szymoniak

[Podanie] ergiet

Rekomendowane odpowiedzi

Szymoniak    0

Nick w grze oraz imię:

-Nick Minecraft : ergiet

-Imię : Szymon

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: W sieci minecraft.pl siedzę od około 2-3 lat : )

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Jako, że moderowałem już na tym serwerze znam mniej więcej wszystkie niezbędne komendy. (Mniej więcej, ponieważ te których nie pamiętam przypomne sobie już w przypadku gdy dostanę rangę) Moje wcześniejsze doświadczenie: Moderator na tym fb oraz dawniej administrator na jednym z mniejszych serwerów.

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Jako, że nauki coraz więcej w tygodniu postaram się przysiąść na co najmniej godzinkę. W weekend zależy od sytuacji ale tak jak w tygodniu, godzinka co najmniej.

Coś o mnie: Na imię mi Szymon. Jakoś nie potrafię o sobie pisać. Staram się być miły, kulturalny i pomocny (nie zawsze wychodzi). Człowiek (?) wolący spędzać czas z ludźmi niż sam. W wolnych chwilach lubię również planować podbój świata bądź jego zagładę ^-^.

Dodatkowe umiejętności: Takowych nie posiadam. Lubię czasami pograć w unihokeja ale to bardziej rekreacyjnie. Dopisać jedynie mogę to samo co wyżej, nie potrafię o sobie pisać ;-;.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: tak

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Oficjalnie nie stwierdzone ale osobiście czuję, że coś ze mną nie tak ;_;

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Przydałoby się wyczyścić działki. Chciałem znaleść sobie jakieś ładne miejsce lecz jak wiadomo nikt nie chce mieszkać pomiędzy szałasami i lepiankami..

@edit: sorki, naprawione. W mozilli wszystko wyglądało ok p_p

Edytowane przez Szymoniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...