lew281 2 Napisano 19 Październik 2013 Witam. Jestem Krystian. Mam lat 14. W MineCraft użytkuje kontem pod nazwą/nick'iem "lew281" . Interesuję się Informatyką. Prowadzę własny server TS3, oraz jego oficjalne Forum. W minecraft gram ok. 2,5 roku. Jestem nowy na tym Forum, więc chciałbym wszystkim powiedzieć "Cześć" ,i powiadomić, żę będę u Was często :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 19 Październik 2013 Jakoś w Profilu masz wersję pełną, i mówisz że grasz na FB. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. tutaj tego nie ma.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lew281 2 Napisano 19 Październik 2013 Może grałem przed nową edycję, było to 2 miesiące temu.. Napisałeś ,że gram na pełnej wersji, co to ma do rzeczy? Gram na 1.6.4 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 19 Październik 2013 pełna wersja to premium ;_; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach