AnziPL 1 Napisano 30 Kwiecień 2011 Hm, co o niej sądzicie? Osobiście uważam, że jest to najlepszy sport dla mnie ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 30 Kwiecień 2011 Hm, co o niej sądzicie? Osobiście uważam, że jest to najlepszy sport dla mnie ;D. Też tak uważam, nadajesz się idealnie, sądząc po avatarze to szeroki z ciebie człowiek więc, witamy nowego spamera na forum. A tak na serio, to sport dla wybranych, 2,10 wymagane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnziPL 1 Napisano 30 Kwiecień 2011 heh . CO do 2,10. Wcale nie trzeba tyle mieć ;D. No, chociaż im jesteś wyższy tym lepiej, nieprawdaż? Wystarczy spojrzeć na niektóre przykłady. Chociaż naprawdę biegają tam wysocy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sheeby 7 Napisano 5 Maj 2011 Dla mnie tez dyscyplina na najwyzszym szczeblu caly czas jest akcja, nie ma miejsca na rzucanie do siebie na czas (jak to bywa czasami w pilce noznej) Kiedys strasznie sie interesowalem playoff'ami NBA sledzilem codziennie rozgrywki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrWodoo 4 Napisano 18 Lipiec 2011 Nie przepadam za tym sportem, wole noge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 17 Sierpień 2011 ja gram w kosza jak i w realu jak i w grach, nie jestem za wysoki (około 1.70...sam niewiem xd) ale lubie to robić, i wzrost mnie zbytnio nie ogranicza, to mój ulubiony sport.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 25 Wrzesień 2011 Koszykówka jest całkiem fajnym sportem. Jeśli chodzi o mnie, to się dosyć nadaję, ponieważ mam niezłego cela i jestem dosyć wysoki.Pozdrawiam,Papajos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polski LeBron 0 Napisano 7 Październik 2011 Gram od kilku lat na orliku, w klubie. Sport świetny, ale muszę się nie zgodzić z tezą, że jest to sport dla wybranych. Sam mam 189 cm, a świetnym przykładem jest Nate Robinson, który ma niewiele ponad 170 cm wzrostu, a wygrał w którymś z poprzednich sezonów konkurs wsadów w spotkaniu gwiazd NBA. Znicz Jarosław!!!Też tak uważam, nadajesz się idealnie, sądząc po avatarze to szeroki z ciebie człowiek więc, witamy nowego spamera na forum.A tak na serio, to sport dla wybranych, 2,10 wymagane :?Ranga nie upoważnia Cię, a wręcz zabrania Ci atakować innych użytkowników i dawania dobrego przykładu innym, którym się w tej wypowiedzi niestety nie możesz pochwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 21 Listopad 2011 Z moim wzrostem powinienem grać w kosza, ale moja celność niestety pozostawia wiele do życzenia, mimo wszystko całkiem lubię ten sport, znacznie bardziej od piłki nożnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HooK 0 Napisano 21 Listopad 2011 Hehe. na WF tylko gram czasami bo nie za bardzo wpadła mi w gust.Mój brat grał w klubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarzz 0 Napisano 29 Grudzień 2011 Odkopuję temat...Wszyscy uważają, aby grać w kosza muszą być wysocy.Otóż jest to błędne twierdzenie gdyż najważniejszym zawodnikiem w drużynie jest rozgrywający, a na rozgrywający nie mają wiele ponad 170 (czasami nawet mniej).Sam mam 185 cm wzrostu i gram w lidze amatorskiej (na razie ), uważam że jest to najlepszy sport i wciągnął mnie niesamowicie.Gram od kilku lat na orliku, w klubie. Sport świetny, ale muszę się nie zgodzić z tezą, że jest to sport dla wybranych. Sam mam 189 cm, a świetnym przykładem jest Nate Robinson, który ma niewiele ponad 170 cm wzrostu, a wygrał w którymś z poprzednich sezonów konkurs wsadów w spotkaniu gwiazd NBA.Znicz Jarosław!!!Ranga nie upoważnia Cię, a wręcz zabrania Ci atakować innych użytkowników i dawania dobrego przykładu innym, którym się w tej wypowiedzi niestety nie możesz pochwalić.Jeszcze lepszym przykładem jest Spud Webb który ma 161 cm wzrostu i w r. 1986 wygrał NBA Slam Dunk Contest ( konkurs wsadów) pokonując legendarnego Dominique Wilkinsa (203 cm wzrostu) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lesqx 7 Napisano 29 Grudzień 2011 Ja lubie koszykówke.Ja tam nie wiem czy się nadaję, co prawda mam cela, ale jestem niski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pewoorasy 0 Napisano 28 Luty 2012 Aj tam wzrost, faktycznie przydaje się. Ale technika najważniejsza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudaszekPL 0 Napisano 31 Marzec 2012 Mój prawie ulubiony sport ;> super sprawa polecam każdemu .: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DagoMen 8 Napisano 11 Lipiec 2012 Mój kochany sport... Już 5 lat razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 16 Marzec 2013 Ja ćwiczę koszykówkę 2 lata niestety tylko trenuje bo jestem za stary do drużyny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach