Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
AnziPL

Koszykówka

Rekomendowane odpowiedzi

kubisz0n    5

Hm, co o niej sądzicie? :) Osobiście uważam, że jest to najlepszy sport dla mnie ;D.

Też tak uważam, nadajesz się idealnie, sądząc po avatarze to szeroki z ciebie człowiek więc, witamy nowego spamera na forum.

A tak na serio, to sport dla wybranych, 2,10 wymagane :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AnziPL    1

heh :P.

CO do 2,10. Wcale nie trzeba tyle mieć ;D. No, chociaż im jesteś wyższy tym lepiej, nieprawdaż? Wystarczy spojrzeć na niektóre przykłady. Chociaż naprawdę biegają tam wysocy :O.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sheeby    7

Dla mnie tez dyscyplina na najwyzszym szczeblu :O caly czas jest akcja, nie ma miejsca na rzucanie do siebie na czas (jak to bywa czasami w pilce noznej)

Kiedys strasznie sie interesowalem playoff'ami NBA sledzilem codziennie rozgrywki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

ja gram w kosza jak i w realu jak i w grach, nie jestem za wysoki (około 1.70...sam niewiem xd) ale lubie to robić, i wzrost mnie zbytnio nie ogranicza, to mój ulubiony sport..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszykówka jest całkiem fajnym sportem. Jeśli chodzi o mnie, to się dosyć nadaję, ponieważ mam niezłego cela i jestem dosyć wysoki.

Pozdrawiam,

Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram od kilku lat na orliku, w klubie. Sport świetny, ale muszę się nie zgodzić z tezą, że jest to sport dla wybranych. Sam mam 189 cm, a świetnym przykładem jest Nate Robinson, który ma niewiele ponad 170 cm wzrostu, a wygrał w którymś z poprzednich sezonów konkurs wsadów w spotkaniu gwiazd NBA.

Znicz Jarosław!!!

Też tak uważam, nadajesz się idealnie, sądząc po avatarze to szeroki z ciebie człowiek więc, witamy nowego spamera na forum.

A tak na serio, to sport dla wybranych, 2,10 wymagane :?

Ranga nie upoważnia Cię, a wręcz zabrania Ci atakować innych użytkowników i dawania dobrego przykładu innym, którym się w tej wypowiedzi niestety nie możesz pochwalić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17

Z moim wzrostem powinienem grać w kosza, ale moja celność niestety pozostawia wiele do życzenia, mimo wszystko całkiem lubię ten sport, znacznie bardziej od piłki nożnej. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HooK    0

Hehe. na WF tylko gram czasami bo nie za bardzo wpadła mi w gust.

Mój brat grał w klubie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
korsarzz    0

Odkopuję temat...

Wszyscy uważają, aby grać w kosza muszą być wysocy.

Otóż jest to błędne twierdzenie gdyż najważniejszym zawodnikiem w drużynie jest rozgrywający, a na rozgrywający nie mają wiele ponad 170 (czasami nawet mniej).

Sam mam 185 cm wzrostu i gram w lidze amatorskiej (na razie :D ), uważam że jest to najlepszy sport i wciągnął mnie niesamowicie.

Gram od kilku lat na orliku, w klubie. Sport świetny, ale muszę się nie zgodzić z tezą, że jest to sport dla wybranych. Sam mam 189 cm, a świetnym przykładem jest Nate Robinson, który ma niewiele ponad 170 cm wzrostu, a wygrał w którymś z poprzednich sezonów konkurs wsadów w spotkaniu gwiazd NBA.

Znicz Jarosław!!!

Ranga nie upoważnia Cię, a wręcz zabrania Ci atakować innych użytkowników i dawania dobrego przykładu innym, którym się w tej wypowiedzi niestety nie możesz pochwalić.

Jeszcze lepszym przykładem jest Spud Webb który ma 161 cm wzrostu i w r. 1986 wygrał NBA Slam Dunk Contest ( konkurs wsadów) pokonując legendarnego Dominique Wilkinsa (203 cm wzrostu) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi