michiz0 11 Napisano 10 Sierpień 2011 Jest mi przykro, że piszę ten temat ale trudno.Chciałbym pokazać niegodne zachowanie Epic'a.Oto kilka SS w adresie: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Dziękuje za informacje. Kid powinien umieć sie zachować, w końcu reprezentuje serwer gdy nie ma nikogo z ranga wyżej. Dostał ostrzeżenie, gdy będzie się tak jeszcze zachowywał zdejmuje mu kida. Nie zamykam tematu. Jak ktoś ma jeszcze jakieś ss to proszę wklejać linki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShaybeCk 0 Napisano 10 Sierpień 2011 (edytowane) Dziwne zachowanie i te teksty to nie jedna rzecz, którą u niego zauważyłam. Była też sytuacja, w której chyba nie wiedział jak sobie poradzić ze zwykłym poprawieniem cuboida i mimo wytłumaczenia mu przeze mnie, jak może naprawić ten błąd, rzekomo odpowiadał "Może Ty to zrobisz? To Twoje osiedle!" (Chodzi o os. Ambrozja, które jakiś czas temu budowałam). Nie wiem, jak na moje te słowa nie były na miejscu. Kidmod to kidmod tak, jeśli zajmuje się już jakąś sprawą, niech ją dokończy, a nie jakieś głupie tłumaczenie, że to nie jego osiedle czy coś w tym stylu. Gdyby tak każda jedna osoba, która budowała osiedle miałaby w nim przydzielać działki sama (ew. poprawiać jakieś błędy z cuboidami) to nie wiem, czy by się wyrobiła. Tyle z mojej strony./ niestety nie mam już ssa z tej sytuacji...// jednak znalazłam:1.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jak na moje "rozumowanie", epic zachował się troszkę nieadekwatnie do swojego stanowiska. No i podsumowanie "tak tak daj se siana" również moim zdaniem było NIE na miejscu. Edytowane 10 Sierpień 2011 przez Sheolka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadPet 0 Napisano 10 Sierpień 2011 Niestety muszę odwołać się od 2 screena BO: Gdy zapytałem się Epica czy mu się nudzi odpowiedział mi tak. A to dlaczego ? Bo zaraz gdy michiz zrobił screen shota ja napisałem, że jak się mu nudzi to mi może pomóc I odwołuję się do 7 screena . Michiz proszę ja Ciebie ... Nie rób afery z niczego jak nie wiesz o co się rozchodzi. Epic napisał "kupa w buzi" bo ja trzymałem brązową wełnę A jak ty gdzieś chodzisz i nie widzisz niczego tylko wklejasz screeny to gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 10 Sierpień 2011 Niestety muszę odwołać się od 2 screena BO: Gdy zapytałem się Epica czy mu się nudzi odpowiedział mi tak. A to dlaczego ? Bo zaraz gdy michiz zrobił screen shota ja napisałem, że jak się mu nudzi to mi może pomóc I odwołuję się do 7 screena . Michiz proszę ja Ciebie ... Nie rób afery z niczego jak nie wiesz o co się rozchodzi. Epic napisał "kupa w buzi" bo ja trzymałem brązową wełnę A jak ty gdzieś chodzisz i nie widzisz niczego tylko wklejasz screeny to gratuluję.Nawet jeśli to reszta (5 screenów) mówi sama za siebie...Te 2 screeny niczego nie zmienią.Poza tym ''kupa w buzi'' to chyba nie jest poprawne słownictwo jak na KidModa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 10 Sierpień 2011 Jak dla mnie, nie jestem H@, ale powinien stracić Kidmoda. A czemu? Nie pytałbym się na jego miejscu. Ss, mówią za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 10 Sierpień 2011 Jak dla mnie, nie jestem H@, ale powinien stracić Kidmoda. A czemu? Nie pytałbym się na jego miejscu. Ss, mówią za siebie Kida nie stracił - Krwawic dał mu szansę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 10 Sierpień 2011 Dziwne zachowanie i te teksty to nie jedna rzecz, którą u niego zauważyłam. Była też sytuacja, w której chyba nie wiedział jak sobie poradzić ze zwykłym poprawieniem cuboida i mimo wytłumaczenia mu przeze mnie, jak może naprawić ten błąd, rzekomo odpowiadał "Może Ty to zrobisz? To Twoje osiedle!" (Chodzi o os. Ambrozja, które jakiś czas temu budowałam). Nie wiem, jak na moje te słowa nie były na miejscu. Kidmod to kidmod tak, jeśli zajmuje się już jakąś sprawą, niech ją dokończy, a nie jakieś głupie tłumaczenie, że to nie jego osiedle czy coś w tym stylu. Gdyby tak każda jedna osoba, która budowała osiedle miałaby w nim przydzielać działki sama (ew. poprawiać jakieś błędy z cuboidami) to nie wiem, czy by się wyrobiła. Tyle z mojej strony./ niestety nie mam już ssa z tej sytuacji...// jednak znalazłam:1.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3.Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jak na moje "rozumowanie", epic zachował się troszkę nieadekwatnie do swojego stanowiska. No i podsumowanie "tak tak daj se siana" również moim zdaniem było NIE na miejscu.Te ss świadczą o tym, że Epic nie zasługuje na Kida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 10 Sierpień 2011 Ale nie widzał SS, sheolki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Powiem tak - to że pisał i być może takie rzeczy bo "miał powód" - brązowa wełna, to nie tłumaczy jego zachowania. Pisał to na czacie głównym, reprezentując sobą serwer mając stanowisko KidModa. Pamiętajcie że kid to stanowisko próbne a nie ranga - jakby coś takiego stało się na stanowisku próbnym w pracy poszedł by od razu w odstawkę. Zrobię konferencje z kidami i zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądać po rozmowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Moderator próbny został zabrany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach