Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
danielex10PL

[Podanie] danielex10PL

Rekomendowane odpowiedzi

danielex10PL    25

Już widzę tą beke.

Nick w grze oraz imiędanielex10PL/Daniel

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Z 7 miesięcy już jestem w tej sieci.

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystaćWorldEdit, WorldGuard, ważne komendy Essenties i podstawy.

Moje wcześniejsze doświadczenieDużo tego było. Już 3 razy admin. 2 razy mod(niedawno zrezygnowałem) i 1 raz kid modrerator. //upadłem, takie osiągnięcia a nigdzie Cie nadal nikt nie chce... coś na rzeczy? PS. Ponoć na MCSV tylko tydzień próbnego KID'a miałeś a nie sensową rangę... Ale byłem. I poraz kolejny proszę cię: Nie edytuj mojich tematów oraz postów. Cieszę się że fajnie jest tak się bawić, ale ogarnij. // nie, nie byłeś i nie będziesz. A twoja dwulicowość na zawsze zostanie tu zapamiętana negatywnie. Edytować mogę do woli... zwłaszcza stosując stosowne komentarze... prawdziwe! KLF

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: W ciągu tygodnia jest różnie, z 1-4 godzin mogę być.

Coś o mnie: Jestem kim jestem, lubię to co lubię. Jestem osobą czasem zabawną, czasem wkurzającą, a czasem miłą i fajną. W grę "Minecraft" gram z 3/4 lata. Imię już jest wam znane oraz wiek. Więcej nie musicie wiedzieć, większość już wie.

Dodatkowe umiejętnościNowy rekord: Zjeść 4 i pól paczki popcornu w 5 minut.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3Tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać:(Co to za czary?) Tak

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychicznąTak

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Wszystko jest ok, ale nie zmieniajcie limitu wielkości farmy. 

Lol nope!

1wmjr1.jpg

//Woki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrUgulele    3

Ja osobiście jestem na NIE

Uzasadnienie: Cóż, Twoje podanie nie wygląda na sensowne i nie masz zbyt wiele doświadczenia. Poza tym po incydencie na MCSV, wątpię aby ktokolwiek przyjął Cię do ekipy w tej sieci...

//Woki:

Temat zablokowany ale nie moge sie powstrzymac XD

1wmjr1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
danielex10PL    25

Ja osobiście jestem na NIE

Uzasadnienie: Cóż, Twoje podanie nie wygląda na sensowne i nie masz zbyt wiele doświadczenia. Poza tym po incydencie na MCSV, wątpię aby ktokolwiek przyjął Cię do ekipy w tej sieci...

Dzięki za twoją opinię. Jeżeli chodzi o mcsv, to straciłem rangę bo obrabiałem klifowi d*pe. Wtedy pierwszy raz miałem jakieś permisje w tej sieci no i troszkę się oddaliłem od swojego obowiązku, ale szanuje twoją opinię i dzięki że się nią podzieliłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

miałem na myśli : Nie :(

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Haha upadłem [-:
Straciłeś... czekaj nie dostałeś rangi... była to tymczasowa do testów... bo jak suka z cieczką ganiałeś szukając powodu by wywalić, mutować i kickować a twoje ciągle pytanie kiedy dostaniesz dostęp do /tempban było tak żałosne i nagminne stąd wyleciałeś po testowym okresie... a gdybyś mi chłopczyku dupe obrobił miałbyś po prostu bana a nie droczył się na forum więc zważaj sobie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...