Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CallOfCafe

[Podanie] CallOfCafe

Rekomendowane odpowiedzi

CallOfCafe    4
Nick w grze oraz imię: <CallOfCafe - Krystian>
Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: <Juz gram od 2-3 miesiecy. Znam regulamin>
Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: <Nie wiem o co konkretnie chodzi, Ale znam sie na Warpach , TPa itp.>
Moje wcześniejsze doświadczenie: <Jeszcze nigdy nie bylem ani raz w Administracji serwerow>
Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: <W ciagu tygodnia, Po szkole od 15-22 a weekendy od rana do nocy (10-23)>
Coś o mnie: <Hmm.. Jestem z Norwegii, zyje tutaj cale zycie, Chodze do 1 Gimnazjum, Mieszkam w
Sarpsborgu ,Østfold.>
Dodatkowe umiejętności: <Lubie rysowac, Ogolnie teraz sie ucze robic projeky domow (3D),
Grywam niekiedy w Tennis,a>
Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: <TAK>
Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: <TAK>
Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: <TAK>
Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: <Jak narazie nie widze problemow na serwerze,
Lecz jak juz widzialem powinnien byc jakis Plugin co daje dzialki automatycznie (Nie wiem czy cos
takiego istnieje na taki typ dzialek. Ogolnie jest Super :) >

(Sorki, Jesli cos zle ortograficznie napisalem D:) Edytowane przez CallOfCafe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Moim zdaniem można dac Ci szanse, znam Cie i bardzo dobrze murzynujesz, :DD Jakiekolwiek błędy jakie popełniłeś w podani można Ci wybaczyć z powodu, iż wychowujesz się w Norwegii. :D

slowo_pana_yes_yes_yes_m.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Sprostuję czwarte polecenie. Wymagana jest umiejętne posługiwanie się WG + nakładaniem kar. Bez tego będzie ci baaardzo ciężko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
magdemajt    1
Admininstratorzy! Dajcie mu szanse! Naprawde, zasluguje. (sorry za brak znakow miekkich)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...