kiersnowski 5 Napisano 18 Październik 2011 Imię ; AdamNick : KiersnowskiWiek: 14 (26.11 URODZINY :3)Ile gram: na serwerze z 6 miesięcy a dziennie to po 3,4 godziny (czasami od 22 do 6 rano )Jestem twórcą enclude castle i mam głowę pełną pomysłów no i mówi to moja sygnatura I Jezyk polzki (koham jesyk polzki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 18 Październik 2011 sorry double post ale jak juz pisze to napisze: /\Mam sprawnego TS3 i mieszkam w Ursusie w Warszawie inne info o mnie? | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 18 Październik 2011 Imie: PatrykGram w minecrafta od 1.3 a na serwerze od maja 2011Od poniedziałku do piątku od 2 do 3 godzin W weekendy od 3 do 7 godzinNick: mxpatrolWiek 14Mam sprawnego TS3Czy jakiś projekt mam za sobą?Nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 18 Październik 2011 Zorganizujemy Event dla chętnych i wtedy zdecydujemy Jak zgłosi się co najmniej 6 osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 19 Październik 2011 Imie:ErwinNick w mc:Erwin_PL lu pfdarky123(jeszcze zobacze)Wiek:14 latGram od:gram w minecrafta od 2009 rokuPochodzenie:domaszkow(wiocha)|woj. dolnoslaskie|wiedenIle gram:roznie gdzies tak:2-4 godzinPo powrocie znow jestem.Jako nowy Erwin_PL zamiast pfdarky123.Kiedy ludzie z Allegro mnie uszokali poczulem wiez do minecraft.pl kupilem nowe konto.:)Chcialem dolaczyc do jakiejs firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xlordprzemo 0 Napisano 23 Październik 2011 Mógłbym zobaczyć SS'a bo jestem nowy i nie wiem jak to będzie wyglądało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiC 0 Napisano 19 Listopad 2011 Imię: KrystianNick: NiCWiek: 19Gram: gram w minecraft od 2010 rokuIle gram: od 6 do 8 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach