Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vlordius

Intro Na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Vlordius    0

Witam ; )

Mam małe pytanie, mianowicie chciałbym zapytać się czy jest ktoś, kto zajmuje się wykonaniem darmowego intra na YT. Po kilku latach oglądania innych YouTuberów, wreszcie postanowiłem sam coś nagrać, jednak chcę aby to wszystko ładnie i profesjonalnie wyglądało, dlatego potrzebne jest mi intro a sam się nie znam na tej robocie. Jeśli więc jest ktoś kto zajmuje się robieniem darmowego intra na YT to proszę napisać w tym temacie. 

Pozdrawiam ... : ) 

Edytowane przez Vlordius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

profesjonalnie... czyli rozumiem, że już wydałeś 300zł na mikrofon pojemnościowy i na jakiegoś Vegasa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vlordius    0

Vegasa posiadam, jednak demo. Nigdy nie kupowałem tego programu, ponieważ wolę nagrywać i montować innym. Jeśli chodzi o mikrofon to muszę powiedzieć że nie narzekam. Mikrofon razem ze słuchawkami kupiłem za 50 euro a to jest ponad 200 zł, niby tam jakiegoś wielkiego szału niema ale na początek mam nadzieję że to wystarczy. Jeśli jednak sprawa z nagrywaniem filmików na YT wypali to planuję kupić mikrofon jakiejś bardziej znanej firmy, myślałem nad firmą Creative. 

Z tym " Profesjonalne " to może troszkę przesadziłem. Miałem na myśli aby to jakoś w miarę ładnie wszystko wyglądało, a nie tak jak np niektóre filmiki na YT robione na odpierdziel i w złej jakości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Intro jest dla lam i dla minkraftowych ytberow. Jakos jayjay nie mial intra i wszystko bylo w porzadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Gigeno teraz jest moda na intro, poza tym... Mi nie przeszkadza, o ile intro nie trwa wiecej niz 10 sekund.

@Topic

napisz mi na gg 25314795 czego oczekujesz, moze zrobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
katsumoto15    1

Jeśli dalej szukasz mogę ci podać kilka osób co wykonuje intra, może nie są to profesjonaliści ale robią to darmowo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Qlink    0

Intro powinno być ostatnią sprawą, którą powinieneś się martwić... naprawdę. Jeśli będziesz miał dobry, oryginalny i treściwy kanał, to intro wręcz będzie Ci zupełnie zbędne. Bo niby czemu chcesz to intro mieć? Bo wszyscy mają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...