Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Monten98

Zmiana profesji- a raczej zaczęcie gry od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Monten98    4

Witam. Przeczytałem regulamin, ogólne i aktualizacje. Nigdzie nie pisze, że nie można zacząć gry od nowa, co oznacza, że można zmienić profesje po ponownemu zaczęciu gry.

W ogólnych znalazłem jedynie to "Nie zmieniamy potem profesji na inną" znaczy to jednak, że nie możemy jej zmienić po zostaniu już jedna z nich ale jeżeli zaczniemy grę od nowa i

będziemy niewolnikiem mamy do tego prawo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

wydaje mi się, że jak gracz nie bawi się dobrze na serwerze to nie ma sensu go przymuszać. A zaczęcie od nowa to rekompensata za trud admina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Własnie tylko ja chce być wojownikiem bo lubię przygody, odkrywać nowe miejsca i tak w ogóle to drwal siedzi w jednym lesie i ścina drzewa.

I własnie dla tego chciał bym mieć woja.

A, że nigdy nie byłem drwalem to pomyślałem, że będzie fajny dla mnie, tak nie było :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomasz424    3

Dobrze by bylo móc zaczac gre od nowa, ale z kasa z poprzedniej postaci.

Wtedy moznaby sprawdzic wszystkie profesje i wybrac najlepsza dla siebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

tomcio czy tobie aby nie za dobrze by było ? Troche pokopać potem trochę powalczyć i kasę zbierać ?

Dobra a wracając do tematu.

Aby zmienić komuś profesję i zresetować jego dane to jest :

• Wykasowanie jego wszystkich cuboidów i wywalić z cuboidów do których również należy jako współwłaściciel lub użytkownik,
  • Wykasowanie jego danych położenia,
  • Wykasowanie jego danych ekwipunku,
  • Wykasowanie mu konta iconomy lub jego wyzerowanie,
  • Wyczyszczenie go z rejestru levelcrafta ( trzeba w 7 plikach jego danych wyszukać ),
  • Usunięcie skrzynek, sklepów itp,
  • Wyczyszczenie go z rejestru serwera,
  • Wyzerowanie mu głodu,
  • Wyzerowanie questów,
  • Usunięcie go z danych chatu,
  • Usunięcie mu rangi.

I wy jeszcze chcecie sobie zmieniać co chwilę profesję "Bo chciałem przetestować wszystkie", "Bo mnie bozia pokarała i pomyliłem się z wyborem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Wykasowanie jego wszystkich cuboidów i wywalić z cuboidów do których również należy jako współwłaściciel lub użytkownik, mam tylko mieszkanie w dolnym mieście.

Wykasowanie jego danych położenia, no niby tak ale za dużo nie zmienia jeśli samemu się pójdzie na statek.

Wykasowanie jego danych ekwipunku, sam mogę wywalić.

Wykasowanie mu konta iconomy lub jego wyzerowanie, nie problem, można to zrobić w grze jedną komendą.

Wyczyszczenie go z rejestru levelcrafta ( trzeba w 7 plikach jego danych wyszukać ), no tu już jest problem

Usunięcie skrzynek, sklepów itp, skrzynki sam bym usuną bo mam tylko 4.

Wyczyszczenie go z rejestru serwera, nie ma problemu dużego.

Wyzerowanie mu głodu, mógłbym się najeść mięsa.

Wyzerowanie questów, tu też jest problem.

Usunięcie go z danych chatu, nie wiem jak to się robi ale na pewno to nie jest łatwe.

Usunięcie mu rangi, to też nie jest kosmiczne.

Ale jednak jest tego dużo, sobie nowe konto i kupie premium :D na serio tylko jeszcze nie teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Dobra Monten u Ciebie nie jest tego aż tak dużo. Ale jak zerujemy Tobie, to potem przyjdą kolejni którzy mają więcej. I teraz administracja zamiast zajmować się serwerem będzie go zamykała bo gracz x chce teraz zacząć od początku.

Jesteśmy na nie. Zamykam temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...