Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KalimTSP

[Problem] Explorator nie odpowiada

Rekomendowane odpowiedzi

KalimTSP    0

Witam ostatnio komputer mi zaczoł strasznie lagowac na moim profilu z niewiadomej przyczyny.
np ja chcę odpalić google chrome to odpala się około  5 minut
A czasami konczy się tym że windows nie odpowiada .
A na drugim profilu wszystko działa może ktoś mi pomóc ? .

Albo jak wszystko zrobić na nowym profilu żeby było wszystko jak na starym pulpit itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AstanCraft    2

Pierwsze co powinieneś zrobić to użyć na tym profilu jakiegoś programu czyszczącego niepotrzebne pliki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KalimTSP    0

Wiesz co teraz wszedłem właśnie na kompa i jest git :D .
ale jest kolejny problem mam karte sieciową miałem neta normalnie nagle wywaliło korki,

poszedłem włączyłem i urochomiłem kompa i jest problem karta sieciowa nie wygrywa żadnych sieci. ;>
a komp nie był zaśmiecony ;d co do twojej rady

ps.teraz jestem na lapku d;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Restartowałeś komputer? Jak nie, spróbuj Panel sterowania > Sieć i internet > Centrum sieci i udostępniania > Zmień ustawienia karty sieciowej (powinno być po lewej stronie) > sprawdź czy wszystko jest włączone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stealch    1

Według mnie nie wina komputera, a dostawcy. Zadzwoń i upewnij się że działa, albo po prostu podepnij do innego urządzenia (np. komputer) obsługującego wtyczke ethernet. Jeśli masz router, zresetuj go do ustawień domyślnych, mogło się coś w nim posypać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

@stealch poważnie czytamy ten sam temat?!

1st post w tym temacie "ja chcę odpalić google chrome to odpala się około  5 minut, A czasami kończy się tym że windows nie odpowiada ." i Ty serio masz czelność odkopać go po 3 miesiącach i odpowiedzieć w tak niepoważny sposób?

Nie banujemy i uszanujemy osoby które tu się rejestrują tylko po to by po 20 postach (często bez sensownej wartości) zareklamować swój serwer, i tolerujemy to jak jest tylko możliwe, ale uszanujcie proszę również i nas jak i nasze forum, nie popełniając tak jak w.w przykładzie parodii pomocy udzielonej nie dość, że po 3 miesiącach to jeszcze cholernie błędnej.
Następny będzie zwiększony warn dla tego pana.

Temat zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...