Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
monikaaa_

wersja na iPada

Pytanie

monikaaa_    0

kupiłam na iPada minecrafta v.0.7.5 alpha i się mocno rozczarowałam gdyz możliwości są delikatnie mowiąc mocno ograniczone:

- nie mozna wykopac red stona - kryszy sie nawet pod kilofem diamentowym

- nie mozna sie leczyć jedzeniem (jedzenie mozna wytwazac)

- sa tylko zombie pająki creeperzy i szkielety...

- nie mam mozliwości tworzenia kolejek etc

wnioskuję wiec ze mam jakąs ubogą wersje albo debilizm objawiajacy sie nieumiejetnoscia obsługi...

czy ktos moze mnie oswiecic ile jest wersji, jaką polecacie i jesli ktos ma cierpliwość to jakies wprowadzenie co do serwerów i mozliwosc.

prosze o czystą łopatologię bo tak jak piszę tematu nie obejmuję a checi mam wielkie... moze sa jakies rozszezenia, moze na ipadzie  juz wiecej nie zdziałam i pora cos zgrac na pc?

znajdzie sie ktos uprzejmy troche wprowadzic nową?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gigeno    42
Ten minecraft na urządzenia przenośne jest bardzo uproszczoną wersją tego na pc, więc trudno się dziwić, że czegoś nie ma lub nie da się wykonać pewnych czynności. Mam nadzieję, że chociaż w pewnym stopniu pomogłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
AstanCraft    2

Miałem tego minecrafta, ale postanowiłem odinstalować po chyba kilku godzinach grania.Pewnie w przyszłości coś rozwiną, ale na razie to nie ma po co grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
WokiPL    22

Jak juz wczesniej wspomniano wersje mobilne, zarowno na Androida jak i iOSa sa mocno ograniczone, bo rozwijaja je od niedawna... No i nie klada na to takiego nacisku jak na PCtowa wersje, bo to na niej jest najwiecej graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...