Nabuhoi 0 Napisano 4 Październik 2013 Siemacie!ઠJestem na tym forum z kilku powodów które przetoczę za kilka zdań. ઠઠTeraz wypada się przedstawić. ઠઠMam na imię Kamil, mam 18 lat, mieszkam w Anglii, w hrabstwie Devon, w miasteczku zwanym Plymouth - nad morzem. ઠઠMógłbym teraz rozpisywać się jaki to ja nie jestem ale powiem poprostu kim jestem... Sobą... Zawsze i wszędzie i przed każdym. ઠઠŚmieszne '+': ઠઠ+ jestem strasznym podrywaczem, choć wiem zę nigdy nie mam szans :D ઠઠ+ nie poddaje się. Osioł przymnie robi pomidorówkę ... ઠઠ+ jeśli ktoś ma mnie gdzieś to ja mam go tak GDZIEŚ że mi nosem wychodzi ઠઠ+ potrafię nie spać 62h :D <true story> ઠઠDużo czasu poświęcam pracy. Właśnie, praca. Moja praca to głównie praca siedząca a tym samym - praca przy komputerze. Jako iż mieszkam w Anglii, ઠઠmam sporo czasu by porządkować fora, być budowniczym czy też robić jakieś paczki, textury czy inne Minecraft'owe rzeczy. ઠઠMój styl budowania jest dość nietypowy i bardziej jednolity ale sądzę ze wielu z Was by się spodobał. ઠઠJest to coś na podobę reZi'ego. Lasy, zarośla, puszcza, konary i inne tego pokroju rzeczy. W tym stylu mogę tworzyć cuda. ઠNiestety tylko w tym... :DઠNa forum jestem od 2 dni ale postaram się szybko wkuć sprawy serwerowe jak i forumowe i pomagać tym co tego potrzebują. ઠઠNigdzie nie miewam wrogów. Często zdarza się ze moi początkowi 'wrogowie' już po pewym czasie na piwo zapraszają. ઠઠStaram się być taki zeby nie dało się mnie nie lubić. ઠઠZaraz, zaraz, były plusy nie było minusów, a więc: ઠàª- do puźna śpię... często mam tak że np: śpię do 14-16.. ઠàª- nie lubię tekstów typu 'aha', 'co tam?', 'jak tam?'.. to takie żenujące ze każdy mówi to 100 razy dziennie.. ઠઠ- oddałbym życie za bezdomnego co czyni mnie praktycznie samobójcą bo nie zależy mi na własnym życiu. ઠAle dobra tam! ઠMam nadzieję że będzie nam się dobrze grało. Czekam też na kogoś z kim mógłbym pograć na którymś z Waszych serverów. ઠઠZacząłem na jednym: FreeBuild. Tylko ze względu na kolejność. àªPozdraaawiam Was cieplutkoNabuhoi, dla kumpli Nabu a dla koleżanek Nabuś :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa 10 Napisano 4 Październik 2013 Co spowodowało, że ustawiłeś sobie na avatar symbol taoizmu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nabuhoi 0 Napisano 4 Październik 2013 (edytowane) Co spowodowało, że ustawiłeś sobie na avatar symbol taoizmu? Taoizm oznacza Harmonię świata i łączy magię z wierzeniami Chrześcijańskimi. Chrześcijaninem jestem, spokojny również pozatym kręcą mnie sztuki walki. Edytowane 4 Październik 2013 przez Nabuhoi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 4 Październik 2013 Interesuje cię może jakiś kraj azjatycki? Chiny, Tajlandia, Japonia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nabuhoi 0 Napisano 5 Październik 2013 Interesuje cię może jakiś kraj azjatycki? Chiny, Tajlandia, Japonia... Japonia i Chiny. Chciałem wraz z dziewczyną wyjechać na wakacje do Japonii, lecz życie chciało ze zwiazek nie przetrwał... Ale chcę pojechać i tak. Pasjonuje się językiem Japońskim oraz Chińskim. Są to kraje tak piękne że bez żadnego wstydu je tak nazwe. Stąd głównie wziął się mój nick. 3 zasady mojego nicku - Z języka Japośnkiego oznacza siłę. Nie odmienia się przez osoby. Czyta się tak jak jest napisane. Nie Nabuhoiowi czy Nabuhoiemu tylko poprostu temu Nabuhoi. Masz + za ciekawe pytanko. Pozdrawiam Ciepło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 9 Październik 2013 Hej Nabuś :* Zamierzesz się wpierdzielić z butami do moderacji aliquam? Jeśli tak to jak najbardziej popieram:P (serio fajny typeczek) ; ) Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nabuhoi 0 Napisano 10 Październik 2013 Cześć gumi. co do 'wpierdzielania' się w moderację Aliquam to raczej nie. Mają full skład pozatym dobrze sobie radzą. Aczkolwiek jeśli dostanę taką propozycję bądź uznam ze jest to im potrzebne to się zgłoszę :) Pozdrawiam ciepło, jędzo mała ;p ♥ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach