MichuuGTX 9 Napisano 9 Sierpień 2011 Chyba skrótu nie muszę tłumaczyć, Pałac Kultury i Nauki w Warszawię ;]Widzę że nikt jeszcze na ten pomysł nie wpadł więc proponuję wybudować Pałac Kultury i Nauki, taki jak jest w stolicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Stwórz projekt według podania. Nie inaczej. Jeżeli tego nie zrobisz podanie trafi do kosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuuGTX 9 Napisano 9 Sierpień 2011 Proszę zdjęcię :Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Pozdrawiam MichuuGTX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Zostawię to bez komentarza. Ja proszę o PODANIE według ogólnie dostępnego wzorca na podania na forum w dziale projekty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 9 Sierpień 2011 Chyba skrótu nie muszę tłumaczyć, Pałac Kultury i Nauki w Warszawię ;]Widzę że nikt jeszcze na ten pomysł nie wpadł więc proponuję wybudować Pałac Kultury i Nauki, taki jak jest w stolicy przykro mi ale na ten pomysł już ktoś kiedyś wpadł ja i michaleeek wybudowaliśmy dwa konkurencyjne pałace kultury ale to było przed czystką więc...wszystko poszlo na darmo.Ale spróbuj swoich sił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Jeżeli projekt będzie ambitny to czemu nie. Wszystko zależy od projektu. Ale użytkownik który stworzył ten temat albo nie ogarnia podań albo sobie ze mnie żartuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuuGTX 9 Napisano 10 Sierpień 2011 Krwawic sorry za to, nie żartuję sobie z Ciebię.Wykonam coś takiego i dam projekt, przepraszam za to zamieszanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 10 Sierpień 2011 Palac kultury już jest, stworzony przeze mnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Ale ponoć już nie ma - była cofka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach