Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Rey

Problem z zalogowaniem sie

Pytanie

Rey    1

Witam . Od początku istnienia  mojego serwera mam problem z logowaniem się graczy do niego . problem polega na tym ze gracz logujący się na serwer nie ma możliwości wpisania hasła i po upływie czasu zostaje wyrzucony z gry. Ten problem przydarzył się tez i mi - podczas logowania znalazłem się w innym miejscu i nie działał mi  - / - jak klikałem to szybko znikał - nie mogłem nic zrobić. Potem udało się mnie TP do kolegi i już się mogłem spokojnie logować. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu bo odnoszę wrażenie ze jest całkiem  poważny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Nabuhoi    0

Zabrzmi to śmiesznie ale moja sugestia jest taka ze jeśli miałeś wgrywane pluginy na serwer to miałeś też WordGuarda i ktoś zrobił Ci trolla i zcuboidował teraz na 'allowed-cmds deny' - czytaj: zabronione jakiekolwiek używanie koemnd na czacie. też tak kiedyś miałem jak arenę pvp robiłem. Zablokowałem żeby nic nie pisali ale jak się wylogowywali to stali w miejscu, trochę bigosu się narobiło. Jeśli to nie to to wybacz, chciałem pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rey    1

Mam jeszcze problem bo gracze jak wpadną do lawy nie giną tylko się pala ale nic więcej się nie dzieje - właśnie wtedy bardzo zwiększa się prawdopodobieństwo wystąpienia tego co napisałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rey    1

Jeżeli tak myślisz to mogę pokazać mojego PEX a może tam cos jest nie tak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rey    1

Permisje mam ok - ale problem polega na tym ze lawa nie zabija  gracza  - osoba ginie serduszka znikają cale  a potem  odnawiaj się do pełna  i tak się może powtórzyć wiele razy . Cuboidy mam tak zrobione ze komendy można pisać . Problemy pojawiają się nawet poza cuboidem . problem dotyczy nie tylko lawy ze gracz nie ginie ale dotyczy , utonięcia , upadku z wysokości itp. Po pewnym czasie jak końcu  gracz  zginie - zabija go wszystko co może to po pewnym czasie bug znów powraca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rey    1

Myślę ze problem został po części rozwiązany .Problemem okazało się - Trampolina - jej skoki dawały graczowi buga  dzięki czemu mógł on przeżyć  nawet jak spadł z wysokości albo wpadł do lawy. Problem teraz polega na tym ze nie mam trampoliny i nie wiem co zrobić z tym fantem - zlikwidowałem bug ale za to nie mam  Trampoliny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi