Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lancaster_PL

[Podanie] Architekt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Uprzejmie zwracam się z prośbą o nadanie mi rangi Architekta

Swoją prośbę motywuje tym iż często buduję duże budowle które zwykle podobają się graczom a budowanie ich "ręcznie" powoduje że budowa trwa bardzo długo, a dostęp do WE by znacząco przyspieszył tworzenie nowych budowli. Zbudowałem już wiele budynków dla serwera chociażby na poprzedniej edycji arenę PVP, świniodron oraz stadion hokejowy (który nie był wykorzystany). Świniodron jest w dalszym użyciu pomimo modyfikacji nadal zachował swoje przeznaczenie oraz ogólny zarys. Na tej edycji zdążyłem już własnoręcznie wybudować trzy obiekty na mapie creative teleskop, rakietę oraz katedrę która jest w dalszym ciągu w budowie(3 dni układania klocków). 

W załączniku są screeny moich budowli z tej edycji.

W związku z ewentualnym nadaniem mi owej funkcji deklaruję się iż nie będę pozyskiwał korzyści materialnych na własny oraz publiczny użytek i nie będę rozdawał graczom itemów.

--  

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozparzenie mojego podania

Screeny:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Artike    0

Jestem na tak, oraz sam bym prosił o ta rangę, moje budowle są na działce wokiego (tuż przed spawn creative) oraz na mojej około 200 kratek na prawo od spawn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Dobra. Zacznę od tego że- drogi Lancasterze- zmieniasz rangi jak rękawiczki. Gracz > VIP > Architekt > VIP > i teraz znowu chcesz być architektem. Dodam jeszcze, że ta budowla d*** nie urywa. Rozumiem, że bez WE jest trudno, ale nie tego się po tobie spodziewałem :). Czy przemyślałeś swoją decyzję? Nie męcz tak bardzo pexa. :)

PS: Do wszystkich użytkowników. Decyzje o składzie naszej skromnej (Bo w połowie umarłej) ekipy, podejmuje tylko i wyłącznie ekipa. Rozumiem, że chcecie wspomóc kolegę, ale wg mnie to co teraz jest pokazane na miniaturze, jest dość... skromne. Także proszę nie spamować postami "jestem na tak/nie". Dziękuję za uwagę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...