rbi3run 2 Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam, jestem Robert mam 19 lat, grywam w minecrafta jakies 2 lata. Skończylem liceum i jak na zlosc siadl mi komputer i jestem zmuszony grac raz na jakis czas u stqarego na kompie. Zarejestrowalem sie na forum, zeby dogladac prac innych uzytkownikow, licze ze atmosfera tutaj jest przemila :) Ps. Jest jakiś te4mat, gdzie ludzie dziela sie swoimi budowlami? Z gory dziekuje za wskazowke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 29 Wrzesień 2013 Hejka Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 29 Wrzesień 2013 Dziękuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 29 Wrzesień 2013 Witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanMarchewa 0 Napisano 29 Wrzesień 2013 Czeeść :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianKoks 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Cześći życze miłych sukcesów na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach