nikibiki 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Posłuchajcie . Robiłem muzeum w którym były obrazy i miałem taki obraz z szkieletem napisałem na tabliczce że obraz przynosi biedę ... postawiałem inne obrazy gdy ten sam obraz się pojawił i odgłos dungeona a to był płaski świat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 29 Wrzesień 2013 To robota Herobrina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 29 Wrzesień 2013 Odgłos dungeona? Te dziwne "straszne" dźwięki generują się chyba także w ciemności. Słyszałem to nieraz na płaskim świecie i nie widzę w tym nic dziwnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikibiki 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 Odgłos dungeona? Te dziwne "straszne" dźwięki generują się chyba także w ciemności. Słyszałem to nieraz na płaskim świecie i nie widzę w tym nic dziwnego. sorry pomyliłem się :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 29 Wrzesień 2013 Nic nowego ta gra nie jest też już nawiedzana przez i tak wyimaginowanego herobrine'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikibiki 1 Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Nic nowego ta gra nie jest też już nawiedzana przez i tak wyimaginowanego herobrine'a wiem o tym .Nie jestem głupi. :(( Edytowane 2 Październik 2013 przez nikibiki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leper1233 0 Napisano 10 Styczeń 2014 Zaczynam się bać minecrafta ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach