Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dawid107

(Skarga) na Mod MrUgulete,Monualen Lub na EniuuuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Dawid107    0

Moderacie nie ogarnia plagina //set przechodziłem obok gdy MrUgulete,Monualen Lub na EniuuuPL

dokładnie nie widziałem kto to ale chyba to był MrUgulete do rzeczy robił dla Klaudik99

druga wyspę/działkę i kiedy stałem na niej wpisał //set 0  a potem //set 2 proszę o natychmiastową reakcje!!! 

Klaudik99 zabrała itki i moderator napisał ze ta sprawa do Klaudik99

ale na szczęście oddalała ! :)

[attachment=1612:2013-09-21_14.29.14.png]

Miejsce zdarzenia kordy <x -95 z 333>

Edytowane przez Dawid107

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Widząc, że pracujemy nie powinieneś się plątać w okolicy.

Klaudik skarżyła się na ciebie, że jej nie dajesz spokoju i włazisz na jej działkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

To byłem ja! Udusić mnie! Na stos!... Nie oskarżaj całej moderacji. Skoro byłeś tam to widziałem kto tam był. Ja siedziałem na swoim terenie z dala od działek graczy. Skoro odzyskałeś itemy to po kiego skarga? Jeżeli tam byłeś i tak jak pisze Woki nie dawałeś spokoju Klaudik to nawet dobrze. (w podsumowaniu nic nie straciłeś a tak to był by warn/kick)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Tak, dokładnie jak Eniu powiedział. Najlepiej jest oskarżyć całą Moderację. Z tego co wiem, oddano ci itemy, więc nie rozumiem w czym problem. Przeszkadzałeś graczowi Klaudik99, mimo tego, że prosiła cię grzecznie o wyjście z działki. I żeby sytuacja nie przedstawiała się w sposób, że nagle wokół ciebie pojawiła się znikąd ściana, lawa czy inna głupota, to powiem, że chodziłeś w miejscu naszej pracy, wyraźnie widać było, że własnie pracujemy, ale ty jednak musisz zrobić swoje, wejść w miejsce, gdzie cię być nie powinno... 

Ale rozumiem, że tu chodzi o itemy, co się dalej kupy nie trzyma. Po co pisałeś skargę na nas, skoro zwrócono ci twoje przedmioty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrUgulele    3

Cóż, jak że to ja jestem winowajcą całego zamieszania to się wypowiem na ten temat

1.Mój nick to MrUgulele, nie "MrUgulete"

2. Po drugie nie ma takiego pluginu(to się tak pisze) jak //set

3.Nie do końca to wyglądało tak, jak ty to mówisz: Otóż Woki robił górkę koło domu Klaudiki99, chciałem ją poprawić i wpisałem komendę //set 0, potem cofnąłem efekt, ze względu, że to nie tak miało do końca wyglądać, rzeczywiście słyszałem jak ktoś się dusi w górze, jednak nie było już czasu na ratunek. Z całej bajki wynika, że nie zrobiłem tego celowo, i nie było czasu, żeby Cię ratować, ale odzyskałeś itemy, więc nie powinno być problemu. Oficjalnie przepraszam gracza, ale nie było to celowe. Dodatkowym aspektem tej sprawy jest to, że zakłócałeś spokój gracza Kladik99, więc powinieneś dostać za to stosowną karę, tak jak już to wymienili moderatorzy piszący przede mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

jak dla mnie sprawa zamknieta, prześladowanie graczy jest zabronione i zostałes niechacy ukarany :D ,i odzyskales itemy.

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez faalinlovewithyou
      eloelo
      ogolnie to zmienilam haslo i nie wiem czm ale nie moge sie zalogowac://  wpisuje wszystkie mozliwe hasla jakie moga byc i ktore moglam ustawic. zalezy mi na odzyskaniu tego konta bo jednak duzy lvl i wysoka rangaXD zaden z adminow mi n odpisuje :III  nw co robic 
    • Przez Pawcio07
      Witam
      Zmieniłem ostatnio nick i chciałem napisać do administracji feerko.pl wiadomość ale nie mają forum więc nie wiem co mam zrobić. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam minecraft premium. Nie mam jak skontaktować się z administracją.
    • Przez adamkoDAN
      Oskarżony : keris8

Powód : Przeklinanie

Dowody :

• Dodaj nową pozycję...