boss43210 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Skoro ma powstać karczma to czemu nie wgrać pluginu ktory dodaje do gry alkoholco wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 9 Sierpień 2011 Mi się ten pomysł bardzo podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss43210 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Sory za bład w temacie pisze sie alkohol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 9 Sierpień 2011 Dobry pomysł, i taki by dodawał dużo % głodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 9 Sierpień 2011 Przede wszystkim trzeba by zrobić tak aby ludzie chętnie kupowali alkohol, bo po co mam wydać kasę na coś co tylko doda mi % do głodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 10 Sierpień 2011 znajdź taki plugin to zobaczymy, ale według mnie to wtedy trzeba było by stworzyć własnego klienta bo jest to już integracja w pliki gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 10 Sierpień 2011 No tu jest problem bo jeśli by była texturka np. piwa to każdy gracz na serwerze by musiał zainstalować sam do swojego MC ten plugin.Pluginy które tylko dodają coś nowego ale nie zmieniają wyglądu gry są pobierane tylko na serwer.a więc chyba nie chcecie piwa w wiaderku z wodą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss43210 5 Napisano 10 Sierpień 2011 piwem jest mleko nie dodaje ono zycia i chyba nie mozna polaczyc tego z pluginem głoduchodziło by tu bardziej o klimat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koniczyn5 5 Napisano 10 Sierpień 2011 W modzie MIlenaire dochodzą trunki więc można by coś ściągnąć z tego moda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz424 3 Napisano 10 Sierpień 2011 W modzie MIlenaire dochodzą trunki więc można by coś ściągnąć z tego moda.Najlepiej zainstalowac calego moda, ale o ile sie nie myle na wersje 1.7.3 jeszcze go nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss43210 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Ale nie da sie instalowac modow na serwermozna zmodufikowac launcher ale czy chcecie miec wieksze lagi niz mamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach