2_Kali 26 Napisano 15 Wrzesień 2013 (edytowane) Nick: _KaliUnique ID: QaQCYBQyvUb+lWsMC9G3pFwIEgY= IP: 83.1.197.164 Banujący: WoozieRodzaj bana: Czasowy 14 dReason: udostępnianie danych bez zgody osoby jej dotyczącej Argumenty: Proszę aby odwołanie rozpatrywała osoba bezstronna, czyli nie Woozie . Po pierwsze nie jest to kara związana z regulaminem TS . Zostałem zbanowany bez żadnych dowodów na moje łamanie regulaminu brak screenshotów, jedynie napisanie jakiegoś Trolla że udostępniam obrazki z wizerunkiem osoby czarnoskórej . Ze względu na brak dowodów w owej sprawię odwołuję się do zaistniałego bana . Zgonie z regulaminem TS Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. według punktu regulaminu 2.8 Ekipa każdego serwera lub jej przedstawiciele mają obowiązek przebywać na serwerze TeamSpeak podczas wykonywania pracy na serwerze. Ma to ułatwić komunikację pomiędzy graczami i administracją serwera. Więc ów ban koliduję z wykonywaniem moich obowiązków . Koliduję to też gdyż Lancaster_Pl jest też na tym samym IP i nie może wejść na TeamSpeak P.S. W razie potrzeby mogę dać obrazek, który rzekomo udostępniłem . Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez 2_Kali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaritor 8 Napisano 15 Wrzesień 2013 Dobre ip, może od razu 127.0.0.1 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Wrzesień 2013 (edytowane) ip do routera wow Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez affib's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2_Kali 26 Napisano 15 Wrzesień 2013 To jest moje IP nie wiem co ci nie pasuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Wrzesień 2013 (edytowane) Zostałem zbanowany bez żadnych dowodów na moje łamanie regulaminu brak screenshotów, jedynie napisanie jakiegoś Trolla że udostępniam obrazki z wizerunkiem osoby czarnoskórej . Ze względu na brak dowodów w owej sprawię odwołuję się do zaistniałego bana . Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez affib's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaritor 8 Napisano 15 Wrzesień 2013 To jest moje IP nie wiem co ci nie pasuję Po co nam twoje wewnętrzne ip? Nie masz bana na swoim routerze, podaj zewnętrzne ip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 16 Wrzesień 2013 Wejdź i podaj ip -> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. A jak chcesz, to sobie na przyszłość przeczytaj Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 1 Październik 2013 Ktoś by to zamknął już :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach