Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
2_Kali

Odwołanie _Kali

Rekomendowane odpowiedzi

2_Kali    26

Nick: _Kali
Unique ID: QaQCYBQyvUb+lWsMC9G3pFwIEgY=

IP:

83.1.197.164

Banujący: Woozie
Rodzaj bana: Czasowy 14 d
Reason:   udostępnianie danych bez zgody osoby jej dotyczącej

Argumenty: Proszę aby odwołanie rozpatrywała osoba bezstronna, czyli nie Woozie . Po pierwsze nie jest to kara związana z regulaminem TS . Zostałem zbanowany bez żadnych dowodów na moje łamanie regulaminu brak screenshotów, jedynie napisanie jakiegoś Trolla że udostępniam obrazki z wizerunkiem osoby czarnoskórej . Ze względu na brak dowodów w owej sprawię odwołuję się do zaistniałego bana . Zgonie z regulaminem TS 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

według punktu regulaminu 2.8 Ekipa każdego serwera lub jej przedstawiciele mają obowiązek przebywać na serwerze TeamSpeak podczas wykonywania pracy na serwerze. Ma to ułatwić komunikację pomiędzy graczami i administracją serwera. Więc ów ban koliduję z wykonywaniem moich obowiązków .

Koliduję to też gdyż Lancaster_Pl jest też na tym samym IP i nie może wejść na TeamSpeak

P.S. W razie potrzeby mogę dać obrazek, który rzekomo udostępniłem .

Edytowane przez 2_Kali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

ip do routera wow

Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Zostałem zbanowany bez żadnych dowodów na moje łamanie regulaminu brak screenshotów, jedynie napisanie jakiegoś Trolla że udostępniam obrazki z wizerunkiem osoby czarnoskórej . Ze względu na brak dowodów w owej sprawię odwołuję się do zaistniałego bana .

lfKvJyY.png

Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zaritor    8

To jest moje IP nie wiem co ci nie pasuję 

Po co nam twoje wewnętrzne ip? Nie masz bana na swoim routerze, podaj zewnętrzne ip.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...