Groax 1 Napisano 14 Wrzesień 2013 (edytowane) Tu zadawajcie pytania do mnie o mnie itd. itp. Odpowiem na 99,95% waszych pytan. Albo i wiecej xD. Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez Groax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NSenten2000 13 Napisano 14 Wrzesień 2013 Z czego masz dom desek-cegieł (w realu :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 14 Wrzesień 2013 Hmm... mieszkam w bloku wiec ewidetnie metal i cegly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 14 Wrzesień 2013 @Up a może beton do tego? Czemu uważasz, że jesteś ogarnięty? ;_; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 14 Wrzesień 2013 Jakościowy temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 14 Wrzesień 2013 Yyym czemu tak uważam ._. eh uh tu to chyba dlatego ze eh nie umiem wytlumaczyc xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NSenten2000 13 Napisano 14 Wrzesień 2013 Masz psa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 15 Wrzesień 2013 Ya. Oczwita! Lucky [czyt : Laki] kocham go nad zycie ! ^.^ ale stary jest ma po ludzku 70 iles lat a po psiemu albo 11 czy tam 12 i jeszcze sobie do domu kasztany do zabawy przynosi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Wrzesień 2013 Ta składnia, ten sposób wypowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 15 Wrzesień 2013 Kolejni komentatorzy? umiecie czytac to zobaczcie co tu sie pisze 0,0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 15 Wrzesień 2013 Nie zadałeś mi pytań w moim "Przywitaj się" ;__; Zrób to teraz, jak najszybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 15 Wrzesień 2013 No zadawajcie smialo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach