affib's 154 Napisano 8 Wrzesień 2013 Czy byłeś/aś w tym roku w kinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 8 Wrzesień 2013 Z 4-5 razy :P Lubię kino i popcorn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ostatni raz w kinie byłem 2 lata temu. Od tamtego czasu nie idę, bo nie mam z kim, a w dodatku wszystkie nowsze filmy dostępne są w sieci, to i po co bym miał łazić? Chyba nie po popcorn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 8 Wrzesień 2013 Chodzę przy okazji jakichś większych zakupów. Nachosy ;-; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nieheteronormatywnosc 1 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ja nie chodzę do kina. To kino przychodzi do mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 8 Wrzesień 2013 Kocham kino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 9 Wrzesień 2013 Kino. Gut. Popkorn, naczosy. Gut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 9 Wrzesień 2013 (edytowane) Do zamknięcia Edytowane 9 Wrzesień 2013 przez affib's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach