Gość havoC4 Napisano 7 Wrzesień 2013 Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to nie będziecie się nudzić na nowej edycji :). Uwierzcie mi na słowo. @up: Wątpię by dostał ub, z racji tego, że reklamował serwer nie tylko na fb, ale także na aliquamie i mcsv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 8 Wrzesień 2013 Rabus zrobił filmik jak wygląda nowa edycja :) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anurebe 7 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) Wszystko pięknie i ładnie, chociaż obawiam się tego non-premium. Rozumiem, że ktoś może nie mieć pieniędzy, ale w praktyce jest tak, że są to konta pozbawione tożsamości, a co za tym idzie- odpowiedzialności... nowe konto tworzysz i problem bana mija. Może by zrobić jakiś temat, gdzie były by szczegółowe podania przez graczy non-premium, jako warunek ubiegania się o wejście na serwer- to na pewno zredukuje masowo tworzone konta, możliwość weryfikacji, czy to nie ten sam zbanowany użytkownik itp... Pozdrawiam lekarz_dentysta Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez anurebe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 8 Wrzesień 2013 Wszystko pięknie i ładnie, chociaż obawiam się tego non-premium. Rozumiem, że ktoś może nie mieć pieniędzy, ale w praktyce jest tak, że są to konta pozbawione tożsamości, a co za tym idzie- odpowiedzialności... nowe konto tworzysz i problem bana mija. Może by zrobić jakiś temat, gdzie były by szczegółowe podania przez graczy non-premium, jako warunek ubiegania się o wejście na serwer- to na pewno zredukuje masowo tworzone konta, możliwość weryfikacji, czy to nie ten sam zbanowany użytkownik itp... Pozdrawiam lekarz_dentysta Problem naszych serwerów jest taki, że nikt na nich nie gra. Wprowadzanie kolejnych "przeszkód" tylko zniechęci potencjalnych graczy, a na tym nam teraz nie zależy, bo serwery są wpół martwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anurebe 7 Napisano 8 Wrzesień 2013 Może i też prawda. Jak już kwestia martwych serwerów, nie myśleliście o rozszerzeniu reklamy w internecie? Ja trafiłem na ten serwer tylko dzięki randomowemu wpisaniu nazwy wyszukiwarce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 8 Wrzesień 2013 Może i też prawda. Jak już kwestia martwych serwerów, nie myśleliście o rozszerzeniu reklamy w internecie? Ja trafiłem na ten serwer tylko dzięki randomowemu wpisaniu nazwy wyszukiwarce. Zdajesz sobie sprawę, że jesteś na jednej z największych stron poświęconych minecraftowi w Polsce? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anurebe 7 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) Oczywiście, w takim razie musicie sobie zadać pytanie skąd taki znikomy ruch na waszych serwerach mimo największego w Polsce potencjału. Dużo serwerów korzysta właśnie z reklamy np. na kanałach youtuberów i ruch mają dużo większy, mimo braku wsparcia takich stron. Ale co ja mogę wiedzieć, jestem tylko użytkownikiem, nie? ps. ile znałem gabinetów, które padły lub ledwo przędą mimo idealnej lokalizacji... Może zadajcie pytanie użytkownikom np. miesiąc po otwarciu edycji, co by chcieli zmienić, co dodać, bo szczere macie chęci, ale czasem mam wrażenie, że za mało interakcji administracja- szary użytkownik. Pozdrawiam Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez anurebe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 8 Wrzesień 2013 Oczywiście, w takim razie musicie sobie zadać pytanie skąd taki znikomy ruch na waszych serwerach mimo największego w Polsce potencjału. Dużo serwerów korzysta właśnie z reklamy np. na kanałach youtuberów i ruch mają dużo większy, mimo braku wsparcia takich stron. Ale co ja mogę wiedzieć, jestem tylko użytkownikiem, nie? ps. ile znałem gabinetów, które padły lub ledwo przędą mimo idealnej lokalizacji... Może zadajcie pytanie użytkownikom np. miesiąc po otwarciu edycji, co by chcieli zmienić, co dodać, bo szczere macie chęci, ale czasem mam wrażenie, że za mało interakcji administracja- szary użytkownik. Pozdrawiam Ten fant już rozgryźliśmy jakiś czas temu, i interakcja user-admin będzie z pewnością większa. Fakt że serwery wspierane przez youtuberów są w większości nonpremium też ma dosyć duże znaczenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anurebe 7 Napisano 8 Wrzesień 2013 interakcja user-admin będzie z pewnością większa. To bardzo dobry krok, kiedyś napisałem jakąś sugestię w propozycjach i nie doczekałem się żadnej odpowiedzi, czy to pozytywnej czy krytycznej. Potem się odechciało cokolwiek proponować. Po prostu administracja musi być dla graczy, nie gracze dla administracji. Fakt że serwery wspierane przez youtuberów są w większości nonpremium też ma dosyć duże znaczenie :) No i może to co pisałeś parę postów wyżej mieć rację bytu. Życzę szczęścia! Pozdrawiam lekarz_dentysta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nieheteronormatywnosc 1 Napisano 8 Wrzesień 2013 Powszechna amnestia była tradycją przy otwieraniu nowych edycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 8 Wrzesień 2013 postaram sie wykombinować jakas amnestie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach