Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JOPECREEPER

Co myślicie o...

Rekomendowane odpowiedzi

piko171    4

Jedziesz tematami jeden po drugim , radze Ci zaprzestać bo uwierz jeśli chcesz się pokazać z jak najlepszej strony to nie spamuj tematami (Nie otrzymałeś odpowiedzi na jedno , a już drugie robisz) tylko zrób jeden ciekawy i interesujący temat.

Osobiście wydaję mi się że próbujesz zwrócić na siebie uwagę czyż tak nie jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedziesz tematami jeden po drugim , radze Ci zaprzestać bo uwierz jeśli chcesz się pokazać z jak najlepszej strony to nie spamuj tematami (Nie otrzymałeś odpowiedzi na jedno , a już drugie robisz) tylko zrób jeden ciekawy i interesujący temat.

Osobiście wydaję mi się że próbujesz zwrócić na siebie uwagę czyż tak nie jest?

Głos rozsądku. Weź sobie te rady do serca jopecreeper starszych stażem na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

@Topic: Nie pamiętam tych skrzynek

@Up jestem tu ponad 1,5 roku, a jeszcze nigdy nie spotkałam się z CZYMŚ takim....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Topic: Nie pamiętam tych skrzynek

@Up jestem tu ponad 1,5 roku, a jeszcze nigdy nie spotkałam się z CZYMŚ takim....

Z czymś takim? co dokładnie masz na myśli? ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

@Up (Zapewne)takiego osła jak twórca tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Taak, Woki dobrze myśli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46

Ymmm... Może trochę przesadza... Ale młody jest i przynajmniej dzieje się coś na forum:P  Rozumiem Wasze poruszenie... ale od tego jest forum;) Niech "starzy" odbiją od nowych. Nie jest ani trollem ani chamem... może trochę nadgorliwy ale takie są prawa dziecka. Cieszcie się, że nie znaliście mnie i mojego ADHD jak byłam w jego wieku... pewnie bym Was powyzywała i tyle by z tego było:P. Dostał za spam? Dostał. Odgibajcie się od Niego i piszcie nowe tematy :)

A jeśli chodzi o te skrzynie... to nie pokminiłam ich nigdy :P. Możesz mi przybliżyć temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...