Butla 3 Napisano 4 Wrzesień 2013 Witam. Przedstawiam wam mój kolejny dom w stylu nowoczesnym. Zacząłem go budować już z dobre 3 miesiące temu ale jakoś straciłem wenę. Ale wraz z początkiem nowego roku szkolnego udało mi się zmobilizować i go dokończyć. Mam nadzieję żę się spodoba. Zdjęcia z i bez texturepacku: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Filmik: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOPECREEPER 11 Napisano 4 Wrzesień 2013 Lepsze jest przez Textura w końcu to domek na ten textur ;) Powiem jedno Super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 5 Wrzesień 2013 Mistrzostwo świata to to nie jest, ale coś już kombinujesz... Co z tego, że za bardzo. 7/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 5 Wrzesień 2013 Mi się nie podoba. Parę klocków nie pasuje. 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groax 1 Napisano 6 Wrzesień 2013 5/10 pomieszane ja sie nie odnajde D:! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Mate 16 Napisano 7 Wrzesień 2013 Domek bardzo ładny, 7/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 8 Wrzesień 2013 <3 Muszę obczaić inne Twoje prace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) Nie najgorzej, lód na tym texture packu całkiem pasuje. Jednakże IMO trochę niekształtna budowla. Ocena: 6/10 Edytowane 12 Listopad 2013 przez JeeroK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NuclearSun 1 Napisano 6 Maj 2014 Ładne :D //odkop! +warn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteelRingPL 0 Napisano 18 Maj 2014 Ciekawy domek, ładnie zbudowany 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach