Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JOPECREEPER

JOPECREEPER-Podanie na Redaktora

Rekomendowane odpowiedzi

JOPECREEPER    11

[font='comic sans ms'][font=arial]1.[/font][/font][font='comic sans ms'] Patryk[/font]
[font=arial]2.[/font][font='comic sans ms'] 12 lat prawie 13 (28.09.2000)[/font]
[font=arial]3.[/font][font='comic sans ms'] Ponieważ chciałbym się zajmować forum "Nowości"[/font]
[font='comic sans ms']4.[/font][font='comic sans ms'] newsy, uzupełnianie nieaktualnych działów[/font]

[font='comic sans ms'][font=arial]5.[/font][/font][font='comic sans ms'] Mojang sprzedało już 12,000,000 kopii gier Minecraft[/font]

[font=helvetica]Opis Tematu:[/font]

[font='comic sans ms']Dnia 2 Września Mojang sprzedało już 12,000,000 kopii gier Minecraft z czego na pewno się każdy cieszy.[/font]

[font='comic sans ms']Co najlepsze koło 6 miesięcy temu Mojang świętował 10,000,000 sprzedanych gier.[/font]

[font='comic sans ms']Przenieśli się z rankingu 10. do 3. Z tego wyniku możemy się spodziewać że Minecraft dalej będzie z nami![/font]

[font='comic sans ms']Aby dokładniej sprawdzić kupno gier wejdź na stronę minecraft.net/stats[/font]

tMJwDc6.jpg

6. Kawał ;D :Był Polak, Rusek, Niemiec i Chinczyk.

Chińczyk mówi: ja mam tyle ryżu, że zakryje całe Chiny.

Rusek mówi: ja mam taką flagę co zakryje całą Rosję.

Niemiec mówi: ja mam taki hełm co całe Niemcy zakryje.

Polak mówi: ja mam takiego orła co ten ryż zje, w ten hełm nasra a tą flagą se kuper wytrze!

P.S. Nie będę rozmawiać przez TeamSpeak3 ponieważ widzicie mój wiek lecz jestem uczciwy i dobry na newsy.

Artykuł nr.2 (Wymyślony dla Salut)

[font='comic sans ms']Markus Persson (Notch) zadał nowe zadanie dla Jens Bergensten (Jeb) by stworzył do Minecraft'a nowego bossa Red Dragon![/font]

[font='comic sans ms']Wszyscy na to czekali aż zapowiedź Notch'a się sprawdzi i się doczekaliśmy. I będzie taki jak zapowiedział czyli nie będzie niszczył terenu oraz będzie mógł lądować. Lecz też się zgadza budowa czyli będzie miał 6 kończyn, 4 odnóża i 2 skrzydła. Najbliższa wersja z tym smokiem to 1.8.[/font]

ScreenShot:

-----------------------------------------------------------------

|oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo|

-----------------------------------------------------------------

7. Dlaczego siebie polecam? Gdyż jak nie ma mnie na kompie to zawsze sprawdzam Mojang.com i nasz forum przez telefon. Także bo co włączam przeglądarkę to sprawdzam wszystkie 3 strony (Mojang.com, Minecraft.pl, Minecraft.net)

8. Gram od wersji 1.1.0 Alpha czyli gram w Minecraft już około 3 lata (Alpha 13+.09.2010 do teraz 04.09.2013)

9. Drugi kawał :D

Mąż mówi do żony:

-Podaj piwo

-A magiczne słowo?

-Hokus, Pokus, Czary, Mary zapierda**j po browary

[font='lucida sans unicode']Pozdrawiam, Patryk (JOPE)[/font] Edytowane przez JOPECREEPER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

napisz o czymś innym... może  być zmyslone.

jakis news, takie jakiego nie było na temat minecrafta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...