Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JOPECREEPER

Do Chormona!

Rekomendowane odpowiedzi

JOPECREEPER    11

Kurde Chormon.

Napisz może kto jest naszym konkurentem a nie cholera a poza tym ten 2 temat napisałem wtedy kiedy nie zauważyłem twojego postu!

Napisz jeszcze że nie można wam pomagać! Myślałem że jesteś fajny a poza tym dostałem 1 upomnienie i 1 warn umiesz liczyć?

Proszę odpisz, nikt więcej! Chyba że jakiś Admin ;D

Pomału cię lubiłem kumałem itd. proszę niech to się szybko załatwi bez kłótni

Edytowane przez JOPECREEPER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Ej, to tak na poważnie? Przez moment zastanawiałem się, o co chodzi...

Byłeś proszony dwukrotnie (przynajmniej ja widziałem co najmniej dwa razy) o zaprzestanie spamowania propozycjami dot. nowych pluginów przez KLIForda, administratora MCSV. Jednego warna masz za link do konkurencyjnego portalu, drugiego masz za natarczywe wrzucanie swoich propozycji (przewinienie zgłoszone przez administrację SV). Nie widzę tutaj nic, co byłoby winą kolegi Chormona. Dodatkowo wydźwięk tematu i jego stylistyka są tak niepoważne, że się to w głowie nie mieści. Podsumowując: nie ma tu winy Chormona, nie ma on nic do wyjaśniania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JOPECREEPER    11

to w regulaminie napiszcie że

1. Nie można wam dawać pomysłów

2. Jakie strony nie można proponować

3. nie ma :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

2.3.14 [Zabrania się] Działalności reklamowej (również serwerów) w działach do tego nieprzeznaczonych; <--- co do linkowania do konkurencji

2.3.2 [Zabrania się] Spamowania oraz floodowania (w tym: postów jednolinijkowych, offtopicu, doublepostingu, podbijania tematów); <--- co do spamowania propozycjami mimo ostrzeżeń

Regulaminu nie znamy, huh? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Tak jak napisał Woozie, dostałeś w sumie 2 warny (nie wiem, skąd wziąłeś to 1 upomnienie i 1 warn) - pierwszy za link do konkurencyjnego forum, a drugi za natarczywe pisanie propozycji pluginów mimo próśb KLIForda, administratora tego serwera, o nie robienie tego.

NSenten200, ShookTea, Ewelina_70

Wasze komentarze są zbędne, JOPECREEPER wyraźnie napisał, że prosi wyłącznie o wypowiedzi ekipy forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JOPECREEPER    11

Tylko że ten post zauważyłem dopiero po dodaniu 2 tematu a za to przepraszam lecz nawet gdyby coś to skąd mam dawać download?  

chciałem być uczciwy na tym forum lecz mi się nie udało przez nie zobaczenie posta :P

rozumiem że reklamacja itd tylko nawet nie wiedziałem że nie można dawać innych stron z download i dlatego przepraszam przynajmniej nie mam wszystkich 10 warnów ^^

Przynajmniej mam dowód o to że jestem uczciwy bo jeszcze nic nie zrobiłem na serwerze

Więc pozdrawiam i przepraszam między innymi Chormon oraz KLIFord można zamknąć ten temat

Chociaż ja umiem przeprosić nie jak inni użytkownicy forum. (nie Administratorzy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Tylko że ten post zauważyłem dopiero po dodaniu 2 tematu

Ja się upewniłem, że temat został napisany po odpowiedzi KLIForda

skąd mam dawać download? 

Bezpośrednie linki do plików, linki do oficjalnych stron Minecrafta (np. minecraftforum.net, bukkit.org). Dla przykładu:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

-> oficjalna prezentacja pluginu Jobs (łącznie z opcją wybrania języka Polskiego).

Pragnę jeszcze dodać, że jest możliwość otrzymania -warnów za pozytywną aktywność i wyróżnianie się (również pozytywne) na forum.

Temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...