Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
qdlaty

Desperacko szukam serwera...

Rekomendowane odpowiedzi

qdlaty    4

Cześć. Postanowiłem po długim czasie przerwy pograć sobie w MC. Jest tylko jeden problem... Otóż od kiedy gra zrobiła się popularna, pełno wszędzie dzieci, a jak wiadomo, dzieci lubią dostawać rzeczy za darmo, stąd też dziwne serwery z dziwnymi zasadami, na których się łatwo gra i dostaje od początku dobre itemy. x.x

Poszukuję polskiego serwera PvP z klanami (lub jak niektórzy błędnie to nazywają-gildiami), na którym jest zwykle online 20+ osób, a osoby powyżej 16 roku życia stanowią więcej niż 5% populacji... Osobiście mam 23 lata i nie mogę zdzierżyć patrzenia na czat, na którym non stop jakieś dzieci raniąc polski język próbują rozmawiać o itemkach i "enczantowaniu".

Jest dla mnie jakiś ratunek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Cześć. Postanowiłem po długim czasie przerwy pograć sobie w MC. Jest tylko jeden problem... Otóż od kiedy gra zrobiła się popularna, pełno wszędzie dzieci, a jak wiadomo, dzieci lubią dostawać rzeczy za darmo, stąd też dziwne serwery z dziwnymi zasadami, na których się łatwo gra i dostaje od początku dobre itemy. x.x

Poszukuję polskiego serwera PvP z klanami (lub jak niektórzy błędnie to nazywają-gildiami), na którym jest zwykle online 20+ osób, a osoby powyżej 16 roku życia stanowią więcej niż 5% populacji... Osobiście mam 23 lata i nie mogę zdzierżyć patrzenia na czat, na którym non stop jakieś dzieci raniąc polski język próbują rozmawiać o itemkach i "enczantowaniu".

Jest dla mnie jakiś ratunek?

planujemy założyć serwer 18+ jak rozkręcimy hosting

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Nie ma opcji, polscy jutuberowie dalej ciągną za sobą rzesze dzieci które nie umieją pisać poprawnie ;_;
Jak green, zmień grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qdlaty    4

Chcę pograć w Minecrafta, wiec żeby mi się lepiej grało polecacie mi w niego nie grać. Pieprzyć logikę. W przypadku Minecrafta wasze genialne rady są totalnie bez sensu - nie ma innych takich gier.

Gram w inne gry, również w takie, gdzie dzieciaków prawie nie ma. Arma III, Kerbal Space Program (to singleplayer w sumie).
Kupiłem Minecrafta przecież po to, żeby w niego grać, a nie "zmieniać grę". Dlatego pytam o serwery a nie czy mam grać w coś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

sluchaj stary, skoro nikt nie umie ci doradzić to znaczy, że po prostu nie ma wyjścia...

ewentualnie własny server z kumplami albo czekać jak Rabus napisał na server +18...

więc za przeproszeniem nie pluj się, chciałeś rady to masz, czego się spodziewałeś? Pół litra z kolegami w "minikrafcie"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko o taki serwer w dzisiejszej erze internetem przesiąkniętym dziećmi. Trzeba albo bardzo dobrze szukać albo wyłożyć własne pieniądze na stół i rozkręcić swój serwer. Ja czekam na serwer +18 od Rabusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qdlaty    4

sluchaj stary, skoro nikt nie umie ci doradzić to znaczy, że po prostu nie ma wyjścia...

ewentualnie własny server z kumplami albo czekać jak Rabus napisał na server +18...

więc za przeproszeniem nie pluj się, chciałeś rady to masz, czego się spodziewałeś? Pół litra z kolegami w "minikrafcie"?

Hmm. Skoro nikt nie umie mi doradzić? No przepraszam, ale Ty kazałeś mi zmienić grę po 4 minutach od powstania tego tematu. Jako pierwsza odpowiedź na ten temat. Twoje argumentowanie nie ma więc sensu. Nie umiesz mi doradzić, to poczekaj z komentowaniem albo sobie je daruj.

Serwer 18+ od Rabusia to ciekawy pomysł, chociaż nie jestem do końca przekonany co do aż takiego ograniczenia wiekowego. Osobiście uważam, że powinno być 16+ z podaniem na whitelistę wymagającym na przykład opisu historii swojej postaci - na tym bardzo łatwo odpadają niekreatywni i mało bystrzy ludzie. Mam też nadzieję, że serwer nie będzie zbyt prosty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

@qdlaty w takim razie zapraszam do odwidzenia MCSV.PL Jest to specyficzny tryb gry SV który nie przypada łatwo 12 latkom do gry więc i długo u mnie nie bawią. Sporadycznie jest do 20 graczy... ale pocieszeniem jest to, że jak już są to są to ogarnięci ludzie... sprawa liczymy na to, że zmieni się po przejściu na NP ale to wszystko w rozwinięciu i może nowej edycji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anurebe    7

qdlaty, też jestem w twoim wieku, gram od 2 lat jakoś w minkrafty, głównie dlatego, że uwielbiam budować- dlatego korzystam z serwera freebuild.pl, kiedy nie chce mi się siedzieć samemu na singlu. Początkowo też nie mogłem po prostu zdzierżyć tylu błędów w oknie chatu, tylu bezsensownych treści i wypowiedzi uskutecznianych przez dzieciaki. Szczęśliwie masz dwa wyjścia. Olać chat, świata nie zbawisz, sam byłeś kiedyś pewnie nieogarniętym dzieciuchem i dziwne treści wypisywałeś w grach (wzdrygam się, jak pamiętam swoją erę tibii setki lat temu...), po drugie, często po 21.00 jest tak, że większość stanowi publika 16+, nawet kilku 40- latków spotkałem. (jednego, który gra z swoją córką!) (nicków oczywiście nie podam).

Po trzecie, możesz wyłączyć chat i rozmawiać przez TS3 z konkretnymi osobami.

Na greena się nie denerwuj, on tak ma. To dobry chłopak, tylko lubi budować taką otoczkę wokół swojej osoby ;)

Btw. Ciekawy pomysł z serwem 18+.

Pozdrawiam

lekarz_dentysta

Edytowane przez anurebe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...