N00b_King 1 Napisano 13 Maj 2011 ELO!!! Witam wszystkich!! Miło mi!! Mam 18 lat i... zapytajcie sami o co chcecie, tera nie chce mi się - nic dziwnego, noc jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 13 Maj 2011 Czyżbym Cię skądś nie znał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N00b_King 1 Napisano 14 Maj 2011 Czyżbym Cię skądś nie znał? [Ciach], [Ciach]??? A może Minecraft - Polska, minecraftci.pl???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeviLLe 34 Napisano 14 Maj 2011 cześć Witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 14 Maj 2011 Dyskusja nt. legalności kodów na pewnym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 14 Maj 2011 Witaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N00b_King 1 Napisano 14 Maj 2011 Dyskusja nt. legalności kodów na pewnym forumEee, crafsite.pl??? Tam jesteś Rabusek, tak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach