WujekStalin 0 Napisano 2 Wrzesień 2013 Cze jestem Patryk :) Niektórzy mnie znają niektórzy nie, kto wie :p Przenoszę się z forum Craftsite na to, tamto forum się sypie przez pewnego admina... ....No ale nie ważne :D Interesuje się: Muzyką, grami, informatyką Umiem trochę gry pisać, tworzę remixy ale linków nie podam bo warn będzie z tego co po regulaminie czytałem. Możecie mi zadawać pytania jak chcecie :p Śmiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 2 Wrzesień 2013 Siema ;)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 2 Wrzesień 2013 witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 2 Wrzesień 2013 Hej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 2 Wrzesień 2013 (edytowane) No elo. Czemu mam to dziwne uczucie, że i tak za niedługo uciekniesz/wrócisz na craftkomuna.pl? Edytowane 2 Wrzesień 2013 przez JeeroK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 3 Wrzesień 2013 Cześć Patryk. Kojarzysz mi się z jebem, to ty robiłeś te komiksy? D; A tak w ogóle to cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 4 Wrzesień 2013 Witaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WujekStalin 0 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) @ Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tak to ja D: Skąd wiesz o moich "artach" z pracownikami mojang? Mam liste ale już nie robię. Również witaj Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez WujekStalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach