Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3.Osoby zaangażowane: lockerv,Themaciej26094.Potrzebne materiały:Duuuużo żółtej wełny,szkła,płotków,desek,dirtu,schodków drewnianych,kilka klocków glowstone5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, ry..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3.Osoby zaangażowane: lockerv,Themaciej26094.Potrzebne materiały:Duuuużo żółtej wełny,szkła,płotków,desek,dirtu,schodków drewnianych,kilka klocków glowstone5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, ry..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lockerv

Arena Spleef

Rekomendowane odpowiedzi

lockerv    0

1.Nazwa projektu:Arena Spleef

2.Opis projektu:Arena do gry spleef.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

3.Osoby zaangażowane: lockerv,Themaciej2609

4.Potrzebne materiały:Duuuużo żółtej wełny,szkła,płotków,desek,dirtu,schodków drewnianych,kilka klocków glowstone

5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):http://imageshack.us/photo/my-images/52/20110809100133.png/ (około 8-9 ss)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Projekt można taki zrealizować, ale będzie on czynny tylko w postaci eventów - nie aktywny zawsze. Jeżeli to Ci pasuje, projekt uznaje za zaakceptowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lockerv    0

Pewnie że pasuje : ) Jutro zaczynam budowę. Będziecie musieli mi wskazać tylko pole,na którym mogę. Rano obliczę wielkość,i podam ją któremuś z adminów lub modów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co stało się z areną (przez jakiś czas nie wchodziłem na serwer ) a ona znikneła i jest nowa arena w budowie o co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...